Grimstad Adressetidende

Vil vaere seriøse i en bransje med frynset omdømme

Samboerpar­et Elisabeth Wang Hansen og Tor Asdal åpner bilpleiese­nter i Østerhus.

- NAERINGSLI­V

Eierne Elisabeth Wang Hansen og Tor Asdal gleder seg til den offisielle åpningsdag­en 2. oktober.

– Vi skal starte et bilpleiese­nter som legger stor vekt på kvalitet fremfor kvantitet. Vi vil bli det første Rupes Bigfoot Car Detailing Centre i Skandinavi­a, sier Elisabeth Hansen.

Konseptet har de hentet fra Italia.

Kvalitet

Det er driftslede­r Johnny Solheim og Gøran Grevstad som skal drive XO Bilpleie AS.

– Målet vårt er å bli foretrukke­t fremfor useriøse aktører. Det er mye juks og svart arbeid i denne bransjen som har derfor fått et svaert dårlig rykte. Vi skal represente­re seriøsitet. Vi er et senter som skal satse på høy kvalitet innen bilpleie og detailing, samtidig som vi skal fokusere på å ta vare på miljøet, sier Jonny Solheim.

Detailing

- Hva er bilpleie og detailing? – Mange har dyre biler, som man må ivareta. Bilpleie er håndvask, polering og voksing utvendig av bil. Bilpleie går også ut på vask, støvsuging innvendig, samt rensing av seter, gulv og tak. Detailing er også en del av bilpleien, men utført på et nøyere nivå. Her er det grundig gjennomgan­g på både bilens kosmetsiek tilstand både innvendig og utvendig, for å så til slutt sitte igjen med et blankt og ripefritt resultat, sier Elisabeth Wang Hansen.

 ??  ?? NYTT FIRMA: Tor Asdal, Elisabeth Wang Hansen, Gøran Grevstad og Jonny Solheim gleder seg til åpningen av bilpliesen­teret i Østerhus.
NYTT FIRMA: Tor Asdal, Elisabeth Wang Hansen, Gøran Grevstad og Jonny Solheim gleder seg til åpningen av bilpliesen­teret i Østerhus.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway