Grimstad Adressetidende

Skal inspirere med Jervs reise

Lørdag 14. oktober overtar Richard Nordahl og Rune Nøstvik som hotelldire­ktører for Scandic Grimstad. Jervs Cosmo Collett er en av foredragsh­olderne som skal vaere med og fylle hotellet med spennende innhold.

- INSPIRASJO­NSDAG

Det var under et intervju med Radio Sprettert at hotelldire­ktøren på Scandic Grimstad, Berit Lunde, ga Rune Nøstvik og Richard Nordahl utfordring­en. De fikk tilbudet om å ta over som hotelldire­ører for én dag, og de takket straks ja.

Datoen er 14. oktober, og programmet er klart. Hotellets drift skal gå sin vante gang, men i tillegg blir det stands og foredragsh­oldere, mingling og mat i fokus.

Skal inspirere

Cosmo Collett fra Jerv er en av foredragsh­olderne som står på programmet.

– Jeg vil fortelle om prosessen klubben har vaert gjennom, fra å holde på å rykke ned i 4. divisjon, til å klare seg for tredje året på rad i Obos-ligaen, sier Collett, leder for senioravde­lingen i Jerv.

Han vil snakke om klubbens utfordring­er og fremtidsut­siktene.

– Det som er spennende er hvordan klubben har tatt de nødvendige stegene, sier Collett.

For Jerv lå ikke så bra an på tabellen den gangen for ti år siden, og det var først etter vårsesonge­n at det begynte å skje litt.

– Så rykket vi opp, og så ned igjen til 3. divisjon. Da trodde alle det hadde vaert en luftboble. Men så rykket vi rett opp igjen. Og så har det tatt av siden da. Det har vaert litt av en reise, oppsummere­r Collett.

Han tror dagens situasjon absolutt kan sammenlign­es med der Jerv-klubben var på 1980-tallet.

– Og så er det gøy å se hvor stor dekningsgr­ad vi har, hvor mange som følger med oss, både i inn- og utlandet. Folk ser at Jerv er en klubb som har vokst og gjort sine saker bra. Å nesten rykke opp i Eliteserie­n to år på rad blir lagt merke, sier Collett.

14. oktober er det foredrag og stands på hotellet, og noe for enhver smak.

 ??  ?? JERVS REISE: Cosmo Collett vil fortelle om Jervs reise, fra nesten 4 . divisjon for 1 0 år siden til tredje året i Obos.
JERVS REISE: Cosmo Collett vil fortelle om Jervs reise, fra nesten 4 . divisjon for 1 0 år siden til tredje året i Obos.
 ??  ?? TAR OVER: Richard Nordahl og Rune Nø stvik tar over direktø rstolen.
TAR OVER: Richard Nordahl og Rune Nø stvik tar over direktø rstolen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway