Grimstad Adressetidende

Inviterer kun jenter til Levermyr

Førstkomme­nde mandag og tirsdag arrangerer Amazon fotballsko­le kun for jenter.

- FOTBALLSKO­LE

Det blir fotball, lek og moro på Levermyr til uka, når Amazon arrangerer fotballsko­le for jenter i alderen 6–12 år.

I løpet av de to dagene skal ungene få med seg litt av hvert.

– Vi skal laere dem litt grunnlegge­nde fotballtek­nikk, men viktigst av alt, her skal ungene ha det moro med og uten ball, sier Per Eirik Heimdal, som er styreleder i Amazon.

Forbilder som instruktør­er

Det er A-lagsspille­rne på Ama- zon som skal ha treneransv­aret, og vil lede ungene i de fire øktene som skal vaere i løpet av to dager. Barna vil få servert lunsj og det vil bli fruktpause­r.

– Ellers tilbyr vi et heldagstil­bud her for dem som måtte trenge det. Det er jo høstferie, og vi sier derfor at ungene kan komme hit 8.15 og bli til 16.00 om foreldrene trenger det. Når det ikke er fotballsko­le vil vi vaere i et av møterommen­e på Levermyr, og her kan jentene tegne, spille spill eller gjøre andre aktivitete­r, sier Heimdal. Det er selvsagt også mulig å bare vaere med på fotballbit­en.

– I fjor var vi 20 stykker her, og det håper vi at vi skal bli i år også. Vi har ikke noen frist for påmeldinge­n, men håper folk melder seg på så fort som mulig, slik at skolen ikke står i fare for å bli avlyst. Vi må ha minst 10–15 jenter her, vi håper på 30, sier Heimdal.

Moro

De har annonsert flere steder, og også sendt ut invitasjon til de ulike klubbene i distriktet.

– Vi gleder oss. og håper at jenter som spiller fotball, og også jenter som ikke har spilt fotball før, men som har lyst til å prøve, melder seg på. Når vi er ferdige ønsker vi at jentene skal gå herfra med tanken om at fotball er gøy, avslutter Heimdal.

 ?? ARKIVFOTO ?? MORO: Amazon lover at det blir mye fotballmor­o på Levermyr i neste uke, når de arrangerer fotballsko­le for jenter.
ARKIVFOTO MORO: Amazon lover at det blir mye fotballmor­o på Levermyr i neste uke, når de arrangerer fotballsko­le for jenter.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway