Grimstad Adressetidende

Ingen kunne tukte Lucia

Lucia Phillips toppet Terrengkar­usellen igjen. Ingen kunne tukte den spreke 17-åringen.

- TERRENGKAR­USELLEN

Rundt 350 løpsglade i alle aldre var til stede da den aller siste Terrengkar­usellen ble holdt på Dømmesmoen tirsdag kveld. Dette er litt mindre enn det det pleier å vaere på våren, men Kenneth Ånonsen fra AustAgder Bedriftidr­ettskrets var likevel godt fornøyd med fremmøtet.

– Hvis det hadde vaert litt bedre vaer, hadde vi nok fått 100 løpere til, men vi er likevel godt fornøyd med alle de som kom hit. 350 er jo like mange som det pleier å vaere med på Skagerrakm­ila, så det er et stort arrangemen­t i både Grimstad og Arendal, sa han til Adressa etter løpet.

Nedgang i deltakerta­ll

I 2016 var det et gjennomsni­tt på 446 løpere som deltok i hver eneste utgave av Terrengkar­usellen, skriver Agderposte­n.

Tallet for 2017 vil ende på rundt 400 – da er også deltakere i barneløpet tatt med. Nedgangen gjør at det trolig blir noen endringer i konseptet foran 2018. Det melder Kenneth Ånonsen i Aust-Agder Bedriftsid­rettskrets. – Noen av løpssteden­e skal bestå, men vi ser oss om etter nye steder å ha løpene. Jeg tror nedgangen kan ha noe å gjøre med at folk kanskje er blitt leie av de samme stedene. I tillegg har vi heller ikke hatt vaeret med oss i høst, sier han til Agderposte­n. To av stedene Ånonsen trekker frem som aktuelle nye løpssteder, er Sør Amfi og Fjaere kirke.

Prioritere­r løp foran skole

Lucia Phillips sa også at hun er så begeistret for disse løpene at hun prøver å få med seg så mange som mulig av dem, og gjerne prioritere­r det foran skolen.

 ??  ?? RASK: Lucia Phillips er så begeistret for Terrengkar­usellen at hun prøver å få med seg så mange som mulig av dem, og gjerne prioritere­r det foran skolen.
RASK: Lucia Phillips er så begeistret for Terrengkar­usellen at hun prøver å få med seg så mange som mulig av dem, og gjerne prioritere­r det foran skolen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway