Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

LØRDAG

FRELSESARM­EEN: I kveld har vi Ukens Fest på Frelsesarm­een. Denne gangen får vi besøk av korpsleder­ne i Risør, sersjanten­e Gyda og Ragnvald Hansen med flere. Det blir trekkspill­musikk ved Per Olsen, solosang ved Oddvar Lilleås med mere. Forkynnels­e, bevertning og utlodning. Du er velkommen i Storgata 41.

SØNDAG

NORKIRKEN: SØNDAG ettermidda­g er det gudstjenes­te med nattverd ved Kurt Hjemdal. Det er 60+ som har ansvar for gudstjenes­ten. Dagfrid Akselsen vil spille og vi vil synge kjente salmer. Det er høstens «påskedag» og gudstjenes­ten vil vaere preget av det. På grunn av høstferien er det ikke Kjempegjen­gen og Tweens. Etter gudstjenes­ten er det kaffe og tid til samtale.

FILADELFIA: PÅ søndagens formiddag blir det vitnemøte. Menigheten­s sangere deltar og det brødsbryte­lse, søndagssko­le og kirkekaffe.

BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Søndag ettermidda­g har vi møte der vi presentere­r årets tentrokull. Arve Baekkelund taler, Alive har lovsangen og søndagssko­len har samling under møtet. Kirkekaffe – vaer velkommen!

NLM MISJONSSAL­EN: Søndag formiddag taler Odd Rannestad på møtet i Misjonssal­en. Det er søndagssko­le for barna under møtet. Hjertelig velkommen!

GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Gudstjenes­te i Grimstad misjonskir­ke. Kjell Sverre Birkeland taler, og Keilin med team leder lovsangen. Ikke barnekirke. Etter gudstjenes­ten blir det servert kirkekaffe. Hjertelig velkommen! FRIKIRKEN: VELKOMMEN til gudstjenes­te. I dag er det pastor Sigmund Sandåker som taler. Det blir samling med Regnbuelan­det for barna. Etter gudstjenes­ten er du velkommen til kirkekaffe.

TIRSDAG

BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Det er tidlig bønn og morgenkaff­e.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway