Grimstad Adressetidende

Dypt skuffet etter hårfinttap mot Mjøndalen

Amahl Pellegrino scoret kampens eneste mål da Mjøndalen slo Jerv 1-0. Nå ser det tøft ut for kvalifiser­ing til Eliteserie­spill.

- JERV bJanicke Yttervik janicke@gat.no

Jerv startet kampen godt og var det førende laget, men mot et kompakt og godt Mjøndalenf­orsvar, som ikke har sluppet inn mål i serien siden 16. august, ble det ikke nettkjenni­ng.

I stedet var det Amahl Pellegrino som scoret for gjestene etter slapt forsvarssp­ill av Jerv.

– I første omgang har vi full kontroll på dem, men de hadde en god kontring som de scorte på, oppsummert­e Jerv-trener Arne Sandstø. Annen omgang ble mer rotete, og etter som Jerv sendte opp flere spillere i angrep, ble det mer kontringsr­om for Mjøndalen. Det kunne og burde gjestene ha utnyttet, men Ousseynou Boye misset to gigantsjan­ser. Mot slutten satte Jerv et visst trykk på Mjøndalen, men foruten en Idé-avslutning utenfor fra seks meter, ble det ikke de store sjansene.

– I dag var vi ikke gode nok. Så enkelt er det, sa Sandstø etter kampen. Med tapet ser det tungt ut med tanke på Eliteserie-kvalik denne sesongen. Mjøndalen har for øvrig vunnet seks kamper på rad med målforskje­llen 12-0 siden 16. august. Sandstø ser frem til sesongens fire siste kamper.

– Vi møter lag som vil opp og frem, men det gleder vi oss til, sier han.

Surt tap

– Dette var veldig surt, selv om det er alltid kjedelig å tape, sier Krisroffer Tønnessen, som fylte 20 år på søndag.

– Vi har bevegelse og tempo, og mange store sjanser. Vi skaper flere sjanser enn det Mjøndalen gjør, sier Tønnessen.

Amahl Pellegrino var en fornøyd mann etter seieren og scoringen. Han syns dte var stor stas å få med seg tre poeng hjem til Mjøndalen.

– Vi har hørt hele uken at det skulle bli katastrofe­vaer denne helgen, så vi var forberedt på at kampen kanskje ble avlyst, sier Pellegrino. Han er glad den gikk som den skulle, og skryter av banen.

– Vi liker å spille fotball, og i dag var banen helt strålende, sier han. Han syns det var godt å vaere tilbake i Grimstad.

– Jeg måtte ha medisinsk hjelp etter forrige kamp her, og har blitt kalt pingle siden. Det er ekstra gøy å vinne når det har vaert så mye fyring mellom lagene, smiler han.

 ??  ?? SKUFFET: Det var en skuffet gjeng som lå på gressmatta etter at dommeren hadde blåst av. I midten av bildet er trener
SKUFFET: Det var en skuffet gjeng som lå på gressmatta etter at dommeren hadde blåst av. I midten av bildet er trener
 ??  ?? KJEMPET: Jerv kjempet for en utligning, men det bøle Mjøndalen som tok alle tre poengene.
KJEMPET: Jerv kjempet for en utligning, men det bøle Mjøndalen som tok alle tre poengene.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway