Grimstad Adressetidende

BURSDAGSBA­RNA

-

David Berg, Kristiansa­nd fyller 6 år 10. oktober. Gratulerer masse med dagen. Du er en flott gutt og vi er veldig glad i deg, Hilsen mormor og morfar i Homborsund.

Vi vil gratulere vår flotte jente, Hannah Skaregrøm Nilsen, med 7-årsdagen i dag 10. oktober! Hipp hurra! Vi digger deg! Hilsen Noah, mamma og pappa.

Vi vil gratulerer vår storsjarmø­r og solstråle, Maja L. Thygesen med 7-årsdagen som var 6. oktober. Du er ei fantastisk god jente og vi er uendelig glad i deg. Mange koser fra mamma, pappa, Maren og Luca.

Simon Eintveit Isaksen fyller 1 år 10. oktober. Gratulasjo­ner og klemmer til vår gode gutt fra søskenbarn, tanter, onkel, mormor og morfar.

Gratulerer med 9-årsdagen 10. oktober, Even Salvesen. Du er verdens beste lillebror og vi er utrolig glad i deg! Bamseklemm­er fra mamma, pappa, Vetle og Hedda.

Minstemann i familien, Simon Eintveit Isaksen, fyller 1 år 10. oktober. Du finner på mye morsomt, og gleder oss alle med ditt gode smil. Gratulerer med dagen skatten vår! Vi er så glade i deg. Koser fra Sarah, Samuel, mamma og pappa.

Hipp hurra for Jacobgutte­n vår, som fyller 12 år 11. oktober. Duersupero­gvierså glad i deg! Gode klemmer fra Filip, Sara, mamma og pappa. Mossa, Bassa, Gommo og bestefar hilser også!

Hipp hurra for vår herlige 1-åring, Johanne Nielsen, som hadde bursdag 4. oktober. Vi er så glad i deg! Stor klem fra mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway