Grimstad Adressetidende

Deltar i verdenscup i Oslo

Pål Flam og resten av rytterneso­mrediEMiår,får represente­re Norge i verdenscup­en i Oslo til helgen.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

Det er Norges Rytterforb­und som melder dette i en pressemeld­ing.

– Det blir det norske EMlaget som represente­rer Norge når denne sesongens Longines FEI World Cup ™ i sprangridn­ing starter under Kingsland Oslo Horse Show kommende helg, skriver de.

I tillegg til Pål Flam fra Arendal og Grimstad rideklubb, deltar også Geir Gulliksen, Marie Longem, og Marit Haarr Skollerud på det norske laget. Victoria Gulliksen er reserve på stevnet som foregår i Telenor Arena 12.–15. oktober.

– Vi bygger videre på mesterskap­srytterne fra EM i august, sier landslagsl­eder Mikael Kolind. Disse rytterne går igjen som deltakere ved alle World Cup-stevnene fram til jul.

– De er alle kapable ryttere, de er alle av World Cup-materiale. Vi håper på poeng, erfaring og rutine. Så får vi se etter jul om de har vokst og om det kan vaere aktuelt med noen til finalen. Dette er planen, det er viktig å ha en plan, selv om ting selvsagt kan skje på veien. Hestene skal vaere i form og fit for konkurrans­ene, vi må naturlig nok hele tiden vaere klar til å gjøre noen endringer, sier Kolind.

Helgen etter åpningen er det Finland og Helsinki som ønsker velkommen til World Cup-stevne. Norge har som regel en plass på de stevnene som arrangeres. I Helsinki vil Norge ha med Victoria Gulliksen. Siste helgen i oktober er det Verona, Italia, som gjelder, og dit tar Marit Haarr Skollerud turen. Marie Longem vil deretter represente­re Norge i Lyon, Frankrike, 1.–5. november og i Stuttgart, Tyskland 15.–19. november.

Vår egen Pål Flam er den norske rytteren for World Cup-stevnene i Madrid og La Coruña, Spania henholdsvi­s 23.–26. november og 8.–10. desember. Geir Gulliksen skal i ilden i Olympia 12.–18. desember, mens Marit Haar Skollerud igjen skal ut i World Cup i Mechelen, Belgia 26.–30. desember.

 ?? FOTO: ANTON GRANHUS, NORGES RYTTERFORB­UND ?? VERDENSCUP: Pål Flam skal delta i tre verdenscup­stevner i høst, det første i Oslo.
FOTO: ANTON GRANHUS, NORGES RYTTERFORB­UND VERDENSCUP: Pål Flam skal delta i tre verdenscup­stevner i høst, det første i Oslo.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway