Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

- FILADELFIA: I formiddag og

TIRSDAG

i kveld er du hjertelig velkommen til bønn- og lovsangsmø­ter.

ONSDAG

FILADELFIA: I formiddag er det igjen månedens hyggetreff. Vi får besøk av Thor Narve Kvist som synger og har andakt. Alle er hjertelig velkommen! På ettermidda­gen er igjen Juniorklub­ben for aldersgrup­pen 8 - 12 år.

NLM MISJONSSAL­EN: I kveld, onsdag, taler Leif Holthe i Misjonssal­en. Det er bønnemøte en halv time før møtet begynner. Alle er velkomne!

FRIKIRKEN: «KOM OG SPIS» Vi samles og spiser middag sammen før aktivitete­r og plikter kaller. Savner du noen å spise sammen med – eller har du lyst til å slippe å lage middag en ettermidda­g, kanskje du vil inviter med deg noen? Uansett årsak – du er hjertelig velkommen til måltidsfel­lesskap denne ettermidda­gen, til kostpris. Velkommen!

EIDE NORMISJON: Onsdag er det møte på Jortveit bedehus. Det er Odd Rannestad som skal tale. Etter møtet blir det kaffe og noe å bite i. Hjertelig velkommen til fellesskap på bedehuset.

TORSDAG

FRIKIRKEN: DER hvor to eller tre er samlet i mitt navn er jeg midt iblant dem. Vi samles i bønn for byen, for menigheten og for enkeltmenn­esker. Her kan du få sitte ned i ro, akkurat som du er, og Gud hører alle bønner om de bes høyt eller stille. Velkommen til alle.

KLUBBER OG foreninger, bruk Adressa! Skriv om arrangemen­tene deres, enten på forhånd eller etterpå. Send gjerne med det bilde. E-postadress­en vår er: red@gat.no Innleverin­gsfrist kl. 9 tre virkedager før innrykk.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway