Grimstad Adressetidende

Åtte spillere på utgående kontrakt

Det er fire kamper igjen av årets sesong for Jerv, men arbeidet med neste års stall er godt i gang. Åtte spillere er på utgående kontrakt.

- JERV b Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

– Vi er i dialog med en del av spillerne som er på utgående kontrakt, mens de som er i stallen de forblir nok i stallen, sier Cosmo Collett, som er sportslig leder for A-laget til Jerv.

Kaptein Glenn Andersen har siden han kom til Jerv valgt å ta ett år om gangen. Om han blir med videre er usikkert. Andreas Hagen, som er visekaptei­n, og som har vaert en svaert viktig spiller for Jerv de siste årene er også på utgående kontrakt og usikker, det samme er Nils Petter Andersen, Stian Christense­n, Jakob Toft og Erixon Danso. Sistnevnte kom til Jerv før sesongen, og har hatt god stigning i spillet sitt den siste tiden.

– Vi vil gjerne ha med Erixon videre, men han har familie i Amsterdam, så det er et stort spørsmålst­egn ved han. Vi er i dialog med han, men signaturen hans har vi vel ikke fått enda, sier Collett.

Låneavtale­r

I tillegg har Jerv lånt to spillere denne sesongen. Toppscorer Babajide David Akintola, som har scoret åtte mål i år, var i utgangspun­ktet på lån fram til sommeren, men Jerv fikk utvidet låneavtale­n til å gjelde ut sesongen. Hva som skjer med han er usikkert.

– Det er et spørsmålst­egn rundt han. Vi får se hva som skjer med han etter sesongen, sier Collett. Akintola er på lån fra FC Midtjyllan­d.

Den andre spilleren som er på lån er Idelino Gomes Colubali, som egentlig spiller i Boavista Porto FC i Portugal.

– Vi vet ikke hva som skjer videre med Idé. Vi vil holde kortene tett til brystet enn så lenge, med tanke på den situasjone­n vi er i. Vi er i kartleggin­gsfasen, men vil få ferdig sesongen først, før vi bestemmer noe som helst. Så spørs det jo om det blir sesongavsl­utning til normal tid, eller om vi skal ut i kvalik, sier Collett.

Drømmer om kvalik

Med andre ord har ikke Jerv gitt opp kvalik-håpet i år heller.

– Selvfølgel­ig har vi ikke det. Vi ønsker jo å vinne alle kampene våre, og så er det jo veldig kort vei fram til kvalikplas­s. Blir det ikke kvalikspil­l er det likevel ingen katastrofe. Vi har hatt en helt grei sesong, etter at vi har overpreste­rt i to år. Vi hadde en tøff start på sesongen der vi ikke vant på ti kamper, men så har det gått bedre. Vi kom langt i cupen, og har mye bra på gang her. Marginene har ikke vaert så mye til stede som de to foregående årene, sier Cosmo Collett.

– Når vil dere ha helt klare svar på hva som skjer med spillerne i dagens stall?

– Det er naturlig å prøve å få det i boks så fort som mulig etter sesongen, både for vår del og for spillernes del. Men akkurat nå må vi ha full konsentras­jon på de siste kampene, så tar vi 2018 når sesongen er over.

Cosmo Collett evaluerer egen stall, og kartlegger eventuelle nye spillere sammen med trenerteam­et bestående av Arne Sandstø og Jahn Robert Holmgren, i tillegg er daglig leder i klubben, Rune Jakobsen også med på dette arbeidet.

 ??  ??
 ??  ?? FLERE USIKRE KORT: Seks Jerv-spillere står uten kontrakt neste år, mens to har hatt låneavtale­r som går ut ved nyttår. Hva som skjer med spillerne er foreløpig uvisst. Spillerne på bildet er en blanding av dem som har kontrakt, og spillere som har...
FLERE USIKRE KORT: Seks Jerv-spillere står uten kontrakt neste år, mens to har hatt låneavtale­r som går ut ved nyttår. Hva som skjer med spillerne er foreløpig uvisst. Spillerne på bildet er en blanding av dem som har kontrakt, og spillere som har...

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway