Grimstad Adressetidende

Bruk byen og bli servert

-

Gode krefter kjemper

for å få folk flest til å bruke byen. Det er ingen enkel oppgave i en tid hvor konkurrans­en er hard fra en rekke andre aktører, men det handler om å synliggjør­e tilbudene som allerede finnes i et levende bysentrum – og servere dem for publikum på en ny måte.

Spis for 100

er et slikt tiltak. Tirsdagskv­elden var det flust av mennesker på mange av byens spisestede­r, noe som knapt forekommer på en kveld midt i uka i oktober. Prisinsent­ivet, en rett til hundrelapp­en, er nok til at det blir trangt rundt restaurant­bordene. Det gir familier, par og venner en god opplevelse som muligens inspirerer til gjentakels­e. De av byens spisestede­r som er med på tilbudet kan bruke anledninge­n til å vise seg frem for nye gjester.

For dem som

ennå ikke har testet Spis for 100, er det muligheter for spennende smaksopple­velser både torsdag og fredag. Fredag er det for øvrig kulturnatt med langåpent som forhåpentl­ig vil vaere et interessan­t tilbud for publikum.

Kommunen investerer tungt

i sentrum for å gjøre det mer attraktivt. Grimstad Min By er aktive med å lage aktivitete­r for å gi innbyggere og tilreisend­e et ekstra påskudd for å ta turen til byen. En levende by er avhengig av mennesker, og folk trenger et samlende sentrum.

 ??  ?? ATTRAKTIVT: Spis for 100 trekker mye folk til byen i en ellers rolig periode. Bildet er fra bakgården på Platebaren.
ATTRAKTIVT: Spis for 100 trekker mye folk til byen i en ellers rolig periode. Bildet er fra bakgården på Platebaren.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway