Grimstad Adressetidende

Ga bort vennebenk til Landvik skole

Roresand Sanitetsfo­rening har gitt bort en vennebenk til Landvik skole.

- b GAVE For Roresand sanitetsfo­rening Anna Brit Egilstad

Roresand Sanitetsfo­rening gratulerer med det nye tilbygget ved Landvik Skole. Det blei fint.

Noe manglet på utsiden av bygget, en vennebenk.

Mandag 25 september var det overrekkel­se av den nye vennebenke­n utenfor småskoleby­gget. Flere ville prøvesitte benken. Barna var fornøyde. Nå har både storskolen og småskolen hver sin vennebenk gitt av Roresand sanitetsfo­rening.

Tusen takk til Avigo på Bergemoen som har laget benken. Husk at mobbing er noe tull og tøys, la oss vaere gode venner og sitte på vennebenke­n.

Onsdag 27 september i sanitetens uke besøkte Roresand sanitetsfo­rening SFO ved Landvik skole 2.-4. klasse. Dette er en årlig tradisjon. Flere ledere stilte opp, og det var hyggelig. Det serveres god og sunn kost samt kakao. 45 elever var til stede.

Tema i år var: «Jeg liker deg». Kampanjen handler om hvordan voksne kan vaere gode rollemodel­ler ved å fokusere på andre ting enn utseende og si hyggelige ting til hverandre som handler om personlige egenskaper heller enn hvordan vi ser ut.

Vi ga barna hver sin lapp hvor de skrev hyggelig og fine ting.

Etterpå ble lappene hengt opp med klesklype på ei klessnor. Noen av lappene lød det: Glad i

deg, du er snill, god og hjelpsom.

Disse ordene gjelder oss alle. Vaer raus med gode ord.

Sang og musikk hører med. Takk for en fin dag vi hadde. Gleder oss til neste år.

 ??  ?? VENNEBENK: Her sitter noen av førsteklas­singene på vennebenke­n som Roresand Sanitetsfo­rening ga til 1.–4. klasse på Landvik skole.
VENNEBENK: Her sitter noen av førsteklas­singene på vennebenke­n som Roresand Sanitetsfo­rening ga til 1.–4. klasse på Landvik skole.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway