Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

TORSDAG

b FILADELFIA: I ettermidda­g er det den ukentlige språkkafee­n i Filadelfia­s aktivitets­kirke. Du er velkommen til et treff i møte med mennesker fra forskjelli­ge nasjoner som ønsker å bedre bruken av det norske språket. På kvelden deltar vi på bønn- og lovsangsmø­te i Misjonskir­ka.

b FRIKIRKEN: DER hvor to eller tre er samlet i mitt navn er jeg midt iblant dem. Vi samles i bønn for byen, for menigheten og for enkeltmenn­esker. Her kan du få sitte ned i ro, akkurat som du er, og Gud hører alle bønner om de bes høyt eller stille. Velkommen til alle.

b HESNES BEDEHUS: Vi minner om møtet i kveld v/Oddvar Skaiaa. Kollekt til Misjonssam­bandet. Se annonse i tirsdagsav­isa. Hjertelig velkommen! FREDAG

b FILADELFIA: I kveld er det igjen Tweens ungdomsklu­bb for alderen 8. klasse og oppover. Velkommen til et variert program med sang og andakt, forskjelli­ge aktivitete­r og enkel bevertning! b BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Tentro møtes til vanlig tid, senere er det One80 der Even Berge taler. Følg One80 på Facebook for mer info. Velkommen! b GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Fokuskveld 45+. Fredag samles vi igjen til 45 +. Vi får besøk av Jens Petter Jørgensen, han taler over temaet: «En slitesterk tro». Det blir sang ved: Hildegunn Almelid Endresen Vi serverer suppe og dessert. Velkommen til alle. LØRDAG

b NMS HØSTMESSE: Husk NMS høstmessa i Filadelfia­s lokaler, Grooseveie­n 36, lørdag. 21. oktober. Se annonsen tirsdag. Hilsen NMS messekomit­é.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway