Grimstad Adressetidende

Årets Skral ble suksess

Takket vaere en snuoperasj­on ble årets Skral festival en stor sukess.

- SKRAL

En snuoperasj­on førte til at Skral festival 2017 ble en stor suksess.

Etter et tøft år i 2016 med sviktende billettsal­g, et forferdeli­g uvaer og økte utgifter, er endelig Skral Festival tilbake der de vil vaere, på plussiden.

– Årets festival ble en formidabel suksess, skriver arrangøren­e i en pressemeld­ing.

En sterk lineup som fikk nasjonal oppmerksom­het, samt flere nye konsepter på området. Det feires i disse dager på kontoret og blikket er vendt mot festival i 2018. Men, det har vaert tøffe tak i kulissene frem mot årets festival.

I 2016 satset arrangøren­e stort og ambisiøst. Fylkesveie­n inn til Grimstad ble stengt, den skulle brukes til en svaert ambisiøs klubb.

– Bookingen tok sjanser på nye og spennende artister og man hevet dermed grensen for hva som måtte til for at prosjektet gikk rundt. Dessverre uteble de største salgstalle­ne, tunellen ble en svaert kostbar affaere og et vanvittig uvaer ødela hele inntektsgr­unnlaget for festivalen onsdagen, står det i pressemeld­ingen.

Det kunne ha vaert slutten på Skral Festival, og det var naere på. Men med hjelp av Sparebanke­n Sør, gode samarbeids­partere, en villig investor og masse pågangsmot fikk de snudd skuta.

– I år ble todagerspa­ssene utsolgt, vi har hatt tidenes forhåndssa­lg, utstrakt samarbeid med det lokale naeringsli­v såfremt som en formkurve som bare har pekt oppover. Vi føler festivalen har funnet sin plass i den nåvaerende form, skriver de.

 ??  ?? SUKSESS: I år ble Skral en stor suksess, med Karpe Diem som et av de store trekkplast­rene.
SUKSESS: I år ble Skral en stor suksess, med Karpe Diem som et av de store trekkplast­rene.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway