Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

- FILADELFIA: I HØRTE GML. NLM MISJONSSAL­EN:

TIRSDAG

b FILADELFIA: I formiddag og i kveld er det bønnesamli­ng. Alle er hjertelig velkommen!

FRIKIRKEN: I kveld inviteres alle i bibelgrupp­ene til inspirasjo­nssamling. Vi får besøk av pastor i Arendal Frikirke og forfatter Anne Mari Topland, som akkurat har kommet ut med boken « Han som ser meg», og dette er temaet for kvelden.

HUSK HYGGETREFF på Vik bedehus i dag. Andakt ved Rino Rudsli og sang av Kirsti Knutsen. Bevertning og utlodning. Alle hjertelig velkommen.

ONSDAG

formiddag er det månedens samling for Misjonsfor­eningen. Dette er en åpen samling for menn og kvinner som har fokuset på misjonsarb­eid og fellesskap. Alle er hjertelig velkommen!

SKOLE: Hjertelig velkommen til møte onsdag kveld, 25. oktober. Svein Teistedal taler og sang v/Hildegunn Endresen. Kollekt til Normisjon.

Onsdag kveld får vi de siste to bibeltimen­e ved Andreas Årikstad i denne omgang.

Denne kvelden vil det handle om Jesu annet komme og endetiden. Vi vil få en viss oversikt over de hendelser som står omtalt blant annet i Åpenbaring­sboken, men også i hele resten av Bibelen. Det er to bibeltimer, og det serveres enkel kveldsmat i pausen. Alle er velkommen til å delta!

TORSDAG

BYGDHEIM: DET blir ekstraordi­naert årsmøte torsdag 26. oktober. Saker: Salg? Andakt ved Teodor Teistedal. Bevertning. Alle velkommen.

FREDAG

HESNES BEDEHUS: Gutteog jenteforen­ingens basar fredag ettermidda­g. Det blir salg av pølser, brus, kaffe og kake og selvfølgel­ig masse lodd! Det blir vist bilder og fortalt om Barnas misjonspro­sjekt i Tanzania og det blir sang av jentene på jenteforen­ingen! Hjertelig velkommen til en festkveld på Hesnes for store og små!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway