Grimstad Adressetidende

Hun er den nye Strand-sjefen

Bodil Langerak er ny direktør på Strand hotel Fevik.

- NAERINGSLI­V Øystein Bjerkestra­nd

Langerak er opprinneli­g fra Bygland, men har bodd flere år i Grimstad. Hun har blant annet vaert direktør for Rica Hotel Grimstad fra 2007 til 2015.

Nå er hun altså ny direktør på Strand hotel Fevik.

– Nå har jeg drømmejobb­en. Jeg gleder meg til å videreføre denne perlen på Sørlandet. Det er bygd opp noe helt fantastisk her, sier Langerak til nettstedet USUS.

41-åringen overtok roret etter Agnes Berntsen. Berntsen hadde jobben i 14 år.

– Det er bygd opp noe helt fantastisk her. All aere til Agnes og teamet. Agnes har vaert veldig markert. Hun har satt sine spor. Nå håper jeg at jeg får satt mine spor, sier den ferske.

Langerak har jobbet flere år som kokk og kjøkkensje­f i Norge og Frankrike. Hun var blant annet kjøkkensje­f ved den norske ambassaden i Paris.

Lengtet tilbake

Deretter utdannet hun seg videre innenfor hotelledel­se. Etter at hun sluttet på Hotel Grimstad i 2015, ble det noen år i Asko Servering, men lengselen til hotellbran­sjen kom fort.

– Det var greit i Asko, og få besøke kunder fra en bransje jeg kjente så godt fra innsiden. Det er en god erfaring å ta med seg. Men jeg kjente hele tiden på savnet etter det jeg egentlig er utdannet til. Jeg kjente veldig på at jeg måtte tilbake, og da dukket denne muligheten opp, forteller Langerak til USUS.

Skal blomstre

Nå har hun deler av planen klar for hvordan hotellet skal videreutvi­kles.

– Det er noe veldig levende med hotell. Ingen dager er like. Alle drar lasset sammen, alle avdelinger er like viktige. Det er fantastisk å jobbe i et team der det er venner jeg møter hver dag. Dette er livet vårt. Her skal vi blomstre, ha det godt og vaere rause mot hverandre. Jeg har savnet hotellivet i den tiden jeg har vaert andre steder, sier Langerak. Hun startet i jobben 15. oktober.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? DRØMMEJOBB­EN: Bodil Langerak er tilbake som hotelldire­ktør, denne gang på Strand hotel Fevik.
FOTO: PRIVAT DRØMMEJOBB­EN: Bodil Langerak er tilbake som hotelldire­ktør, denne gang på Strand hotel Fevik.
 ?? ARKIVFOTO ?? PERLE: Langerak kaller Strand en perle på Sørlandet. Hotellet ligger idyllisk til ved Hauslandss­anden på Fevik. Om sommeren er stranden populaer for badegjeste­r.
ARKIVFOTO PERLE: Langerak kaller Strand en perle på Sørlandet. Hotellet ligger idyllisk til ved Hauslandss­anden på Fevik. Om sommeren er stranden populaer for badegjeste­r.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway