Grimstad Adressetidende

Klar med sin første EP

Grimstadba­ndet Sjøgress gir ut sin første EP med releasekon­sert og feiring på Kilden i Arendal fredag 3. november.

- UNGE LOVENDE

Sjøgress et post-rock-band som består av medlemmene Tinus Øen (17), Lars Wikander (17), Julian Flaaten (16) og Tobias Knudsen (17). Nå forbereder guttene seg til lanseringe­n av sin første EP. Den har fått navnet «Rust», og består av tre låter.

Starten

Guttene har kjent hverandre lenge og spilt mye med hverandre opp gjennom årene. – Tre av oss begynte med jamming av punktlåter, men vi fant fort ut at dette ikke var noe for oss. Vi fikk med oss en fantastisk bassist og startet med planleggin­g av det nye bandkonsep­tet Sjøgress. For noen måneder siden tok Ola Søgård kontakt med ungdommene. -Han hadde lagt merke til musikken vår på nett

– Vi ser veldig opp til andre som tør å gjøre sin egen greie, sier Tinus. Guttene forteller at Sjøgress har et litt «rustent» uttrykk på de selvskrevn­e låtene sine.Vi er opptatt av at låtene ikke skal vaere helt perfekte, men heller bryte litt med reglene, forteller Lars.

Musikkmilj­øet

– Musikk betyr veldig mye for oss. Det er svaert givende når man møter mennesker som deler den samme interessen for musikk. Man får nye venner og er med i et helt unikt miljø. Det handler om å finne sitt eget uttrykk, noe som gjør at man skiller seg ut i mengden. Bandmiljøe­t i Grimstad er ikke stort, så vi er spente på mottakelse­n av EP-en, sier Julian Flaaten.

Målet

Målet for bandet videre er å spilles så mye de kan og gi ut flere låter.- Det blir veldig spennende å se hvor langt dette kan gå og om det blir verdt all jobbingen, sier Julian Flaaten.

 ??  ?? SPENTE: Bandmedlem­mene Julian Flaaten (trommer), Tobias Knudsen (bass) Tinus Øen (gitar) og Lars Wikander (gitar) er snart klare med sin første plate.
SPENTE: Bandmedlem­mene Julian Flaaten (trommer), Tobias Knudsen (bass) Tinus Øen (gitar) og Lars Wikander (gitar) er snart klare med sin første plate.
 ??  ?? KONSERT: Grimstadvb­andet Sjøgress har releasekon­sert på Kilden i Arendal for sin nye EP 3. november.
KONSERT: Grimstadvb­andet Sjøgress har releasekon­sert på Kilden i Arendal for sin nye EP 3. november.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway