Grimstad Adressetidende

Lite folk møtte opp på folkets kamp

Jerv hadde håpet på mer folk i kampen mot Bodø/Glimt enn det var mot Rosenborg. Slik gikk det aldeles ikke.

- JERV Anna Torp Kvasjord b anna@gat.no

Jerv lokket med gratisbill­etter, men kun 1.173 tilskuere lot seg lokke av det, trolig faerre, da sesongkort­ene teller med. Mot Bodø/Glimt skulle penger komme inn på en annen måte.

I forkant hadde Jerv utfordret sponsorer, privatpers­oner og alle med et hjerte i klubben til å forplikte seg til å gi et kronebeløp for hver billett opp til 2000, slik skulle de få inn en god slant med penger.

– Vi hadde 19 privatpers­oner, og en del bedrifter som var med på dette, men nå ble det jo ikke så mange tilskuere her at det ble den helt store summen. Det ble ikke det det kunne ha blitt, sier Trond Christoffe­rsen, markedssje­f i Jerv. Han tror det er flere grunner til at det ikke kom flere på kamp.

– Det henger nok sammen med resultater i det siste, og med at det var så dårlig vaer. Grimstadfo­lk er godt vant med spennende kamper på slutten av sesongen, men i år er det ikke så mye i potten. Når laget akkurat har tapt 7–1 på Jessheim er det ikke lett å få folk til å gå på kamp. Slik er det bare, sier han.

Til tross for at det ikke ble den helt store suksessen med folkets kamp, tror Christoffe­rsen at de vil gjøre lignende stunts også i fremtiden.

– «Learning by doing» er det vel noe som heter. Vi får bare ta laerdom av dette, og planlegge bedre neste gang. Så kan vi jo håpe at vi slår rekorden vår neste år, ler han.

Suksess eller ikke, Christoffe­rsen hevder at klubben ikke tapte penger på stuntet, der billettene var gratis.

 ??  ?? PÅ PLASS: Svaberget holdt i alle fall koken.
PÅ PLASS: Svaberget holdt i alle fall koken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway