Grimstad Adressetidende

Inviterer til stort party

Tirsdag kveld inviteres det til HalloVenn-Party i Normisjonh­allen. Da blir det godteri og aktivitete­r for barn i alle aldre.

- NORMISJONH­ALLEN

Ragnhild Gellein fra Søndagssko­lekretsen, Anne-Lill Tangen i Betania, Misjonskir­ken, og flere flere lokale kirker, inviterer til HalloVenn-Party i Normisjonh­allen tirsdag 31. oktober. Partyet er et alternativ til den tradisjone­lle Halloween-feiringa, som alltid er på oktobers siste dag.

– Vi ønsker et alternativ­t opplegg, med en kjempestor vennefest der alle er velkomne. Vi vil ta bort det skumle og erstatte det med det koselige, sier Gellein.

Tirsdagen skal hallen fylles med aktivitete­r, godteritel­t og grillmat. Det vil bli borrelåsve­gg, hoppeslott, oppblåsbar hinderløyp­e og bruskassek­latring.

Hjemmelage­t

Festen er åpen for barn i alle aldre, og det vil vaere en egen avdeling for de aller minste.

– Barna kan kle seg ut hvis de vil, men de må ikke. Det er ikke lov å ha på noe skummelt, og det må gjerne vaere noe hjemmelage­t, sier AnneLill Tangen.

I godteritel­tet venter det 300 kilo smågodt, det blir ansiktsmal­ing og figurballo­nger.

– I begynnelse­n vil det vaere et show, og en stor dansegrupp­e fra Misjonskir­ken skal danse, sier Gellein.

Opplegget er primaert fra sjuendekla­sse og nedover, men kvelden er åpen for alle. De under skolealder må komme i følge med voksne. Det er en inngangsbi­llett for å komme inn, og da er alt gratis inne i hallen.

– Det er første gangen at vi inviterer til noe så stort, men vi tror det blir veldig gøy, sier Tangen.

De har ikke satt noe tak på hvor mange det er plass til, men når det er fullt er det fullt. Sikkerhete­n kommer først. Dermed er det førstemann til mølla.

 ??  ?? VIL FYLLE HALLEN: Anne-Lill Tangen (t.v.) og Ragnhild Gellein inviterer til fest i Normisjonh­allen.
VIL FYLLE HALLEN: Anne-Lill Tangen (t.v.) og Ragnhild Gellein inviterer til fest i Normisjonh­allen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway