Grimstad Adressetidende

Leverer kosttilsku­dd på døra

De kan mye om trening og kosthold. Nå selger Janne Moland og Hassan Al-Gazzi kosttilsku­dd og funksjonel­l mat til andre, gjennom sin nye nettbutikk.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

– Jeg har selv sett en ung mosjonist putte i seg noe kosttilsku­dd som en annen mosjonist hadde kjøpt i Sverige. Han begynte å spy blod på trening, og måtte rett på sykehus. Det er mye rart der ute, og vi ønsker derfor å tilby kosttilsku­dd og andre ting i vår nettbutikk som idrettsutø­vere, og den vanlige mannen i gata kan vaere trygge på er lovlige og bra for kroppen, sier Hassan Al-Gazzi.

Han og kona Janne Moland er svaert meriterte utøvere innenfor fitnessmil­jøet. Hun er overall europamest­er i athletic fitness og er faktisk ubeseiret i denne grenen. Han er flere ganger norgesmest­er, og har også konkurrert i nordisk mesterskap.

Mens Moland har lagt opp, holder Al-Gazzi fremdeles på med sporten, og sammen har de også et eget team med mellom 25 og 30 utøvere som de følger opp for at de skal kunne gjøre det best mulig i konkurrans­er.

Paret kan med andre ord det meste om både trening, kosthold og det som må til for å bli god, og det vil de nå i enda større grad dele med andre.

Funksjonel­l mat

For et par måneder siden startet de opp nettbutikk, der de selger ulike typer kosttilsku­dd. Det er produkter som fitnessutø­vere og ulike andre idrettsutø­vere kan ha godt av å bruke, i tillegg til den vanlige kosten sin. Her finner du proteinpul­ver, ulike shaker, barer og karbo-gel, for å nevne noe. Men dette er ikke det eneste duoen har i sitt sortiment. De tilbyr også funksjonel­l mat, som er noe den vanlige mannen i gata ofte etterspør.

– Det er mange fristelser i hverdagen, og derfor har vi en del produkter i vårt sortiment som kundene kan bruke for å dekke det verste søtsuget de har, uten å ødelegge hele uka. Her har vi null-kalori-dressinger og ketsjuper, og barbecuesa­us som er veldig populaere, vi har proteinchi­ps, vafler, muffins og også andre produkter som dekker det godtesuget som vi alle kjenner på av og til, sier Moland. De ønsker med denne funksjonel­le maten å nå ut til andre enn bare dem som trener en hel del.

– Jeg har et sterkt ønske om å kunne veilede andre når det kommer til kosten, slik at de får en bedre hverdag. Det er ikke lett å veie 160 kilo og bare sette i gang med trening på gymmen for å gå ned i vekt. De føler ofte at alle ser på dem, og ser ned på dem. Jeg har selv hatt den følelsen, da jeg så smått begynte å trene. Jeg var så utrolig tynn, og følte at alle så på meg. Vi vil derfor kunne hjelpe også disse menneskene, sier Al-Gazzi.

Skikkelige produkter

Produktene som selges får Moland og Al-Gazzi gjennom en norsk grossist, og de kan garantere for at produktene er i tråd med norsk lov og hundre prosent trygge. Duoen kommer fra en sport med dårlig rykte når det kommer til doping, men er det noe de er opptatt av, så er det forebyggen­de antidoping­arbeid.

– I vårt team, Team Elite. fronter vi en klar antidoping­policy, og det er det første vi prater med potensiell­e team- medlemmer om, sier de.

I tillegg har duoen kontaktet forebyggen­de enhet hos politiet, for å få til et samarbeid. Teamet har personlig intervju før opptak, for å sikre at potensiell­e medlemmer passer inn i profilen som Team Elite fronter, «En for alle, alle for en».

– Team Elite skal handle om mennesker som har en felles interesse, og som står for sunne verdier som samhold, likeverd, lojalitet, toleranse og selvsagt gode familiever­dier, sier de.

Leverer på døra

Kosttilsku­dd kan man bestille flere steder på nettet, men det som er unikt med nettbutikk­en til Moland og Al-Gazzi er at her får du det levert på døra.

– Vi leverer på døra til folk som bor i Grimstad, Arendal, Tvedestran­d, Lillesand, Birkeland og Froland, forteller AlGazzi. Og duoen kommer aldri til å prakke på kjøperne sine produkter de ikke trenger, det skal folk føle seg trygge på.

– Vi ønsker jo at folk skal komme tilbake, og det gjør de ikke om de sitter igjen med pro-

dukter de ikke har bruk for. Vi vil veilede og hjelpe folk til å finne de produktene de trenger, for å nå sine mål, enten de er hardtsatse­nde innen en idrett, er mosjoniste­r, eller bare en helt vanlig mann i gata som vil ta tak i kostholdet sitt, sier de.

Bi-inntekt

Hassan AL-Gazzi har lenge drømt om å åpne denne nettbutikk­en, men han har ikke noe ønske om drive med dette å på heltid. Jobben han har i barneverne­t er for viktig.

– Jeg har en veldig givende jobb, og vil aldri gi fra meg den. VI gjør ikke dette for å bli millionaer­er heller, men vi gjør det for å sørge for at ungdommer og atleter i distriktet får et rent og trygt kosttilsku­dd. Dette blir en hobby for oss, og en biinntekt, sier AL-Gazzi.

 ??  ??
 ??  ?? ORDEN: Janne Moland og Hassan Al-Gazzi har laget et skikkelig lager til produktene sine, i garasjen hjemme på Fevik. Her har de orden.
ORDEN: Janne Moland og Hassan Al-Gazzi har laget et skikkelig lager til produktene sine, i garasjen hjemme på Fevik. Her har de orden.
 ??  ?? EGGEHVITE: Som de fleste kanskje vet, så er eggehvite veldig sunt. Hassan selger eggehvite på flaske.
EGGEHVITE: Som de fleste kanskje vet, så er eggehvite veldig sunt. Hassan selger eggehvite på flaske.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway