Grimstad Adressetidende

Vil satse på sunn butikk

Kristin Alvestad og Linn Dreessen vil hjelpe folk til en sunnere hverdag. Egenprodus­erte såper, sjampoer og kokosbloms­tsukker er bare noe av det jentene selger i sin nye nettbutikk.

-

Kristin Alvestad og Linn Dressen drev lenge på på hver sin kant med hver sine ting. Tilfeldigh­etene gjorde at de møttes, og de ble begge en del av en gründergru­ppe i Grimstad.

De fant kjapt ut at de ville finne på noe sammen. Så da ideen om en nettbutikk ramlet ned, så brettet de sporenstre­ks opp ermene og satte i gang.

– Dette er våre erfaringer, og vi vil vise hvordan folk kan gjøre forandring­er i livet på en enkel måte, sier Alvestad.

Ta grep

Nå vil de to vaere guider i en jungel av produkter innen mat og velvaere. De vil hjelpe folk til å ta enkle grep i en travel hverdag. – Vi har selv vaert gjennom hver vår helsereise. Og vi laerer stadig nye ting som vi implemente­rer i egen hverdag, sier de to.

Og navnet på nettbutikk­en, «Be Your Best», er ikke tilfeldig valgt.

– Alle strever etter vaere den beste utgaven av seg selv, sier Dreessen.

Lindres

Linn er gründer av Lindres som produserer håndlagde såper og sjampo. Hun startet sin reise etter å ha opplevd problemer med eksemer og allergier. Når hun begynte å sette seg inn i hva alle produktene på badet inneholdt ble det tydelig at noe måtte gjøres.

– Skapene ble tømt for produkter med rare og ulumske ingrediens­er og arbeidet med å finne bedre alternativ­er startet. Etter mye prøving og feiling utviklet hun sine helt egne hudpleiepr­odukter. Linn segne hudproblem­er og eksem forsvant kjapt ved bruk av produkter laget på ekte og aerlige råvarer. I tillegg var responsen på produktene fra familie og venner så god at ikke gjorde det vanskelig å hoppe i det som gründer med egen bedrift. Lindres produkter selges nå i utvalgte sørlandsbu­tikker og hos Be Your Best på nettet.

Matkurs

Kristin guider deg til et sunnere liv som helsecoach og gjennom matkurs på nettet og live workshop er. Hun har langerfari­ng fra restaurant­bransjen bådes om kokk og på driftsside­n.

– Etter mange år med et ekstremt usunt kosthold, store arbeidsmen­gder og stress møtte hun veggen og måtte tenke helt nytt. Da oppdaget hun «holistisk helse», nemlig at alt henger sammen og måten mat tilberedes på betyr like mye som hva som er i den.

Kristin håper å få hele landet til å drikke grønne smoothier og kutte ned på sukkerinnt­aket. Hun arrangerer også s mo o t hi e utfordring­er som hjelper deg med å legge til denne gode vanen i hverdagen.

Nå selger jentene varer til hele landet, v elva e re produkter, mat og husholdnin­gsartikler.

– Vi elsker selv å få pakker i posten, og nå sender vi rundt favoritt-tingene våre, sier Dreessen. Janicke Yttervik janicke@gat.no

 ??  ??
 ??  ?? REISE: Kristin Alvestad og Linn Dreessen har vaert gjennom hver sin helsereise, nå selger de sine beste produkter i nettbutikk­en sin, «Be your best».
REISE: Kristin Alvestad og Linn Dreessen har vaert gjennom hver sin helsereise, nå selger de sine beste produkter i nettbutikk­en sin, «Be your best».
 ??  ?? SMOOTHIE: Lekker, sunn smoothie er noe av det man kan lage av produktene.
SMOOTHIE: Lekker, sunn smoothie er noe av det man kan lage av produktene.
 ??  ?? BROWNIES: Hvem skulle tro at disse bitene faktisk er sunne?
BROWNIES: Hvem skulle tro at disse bitene faktisk er sunne?

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway