Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

FRELSESARM­EEN: I kveld er det Ukens Fest. Vi får besøk av Liv Gjerstad som holder andakt og forteller om Bryggekape­llet. Kveldens inntekt går til arbeidet der. Som vanlig blir det bevertning og utlodning. Solosang ved Oddvar Lilleås, trekkspill ved Per Olsen. Ellers medvirker major Thor Narve Kvist. Hjertelig velkommen på Frelsesarm­een. FRIKIRKEN: VELKOMMEN til Ung Puls samling, for og av ungdommer, lørdag kveld. Det blir andakt og lovsang og etterpå blir det noe godt å spise og lek og moro. Sigmund Sandåker taler og Knut Ola Topland forteller fra misjonsarb­eidet i Japan. Alle ungdommer fra 8. klasse og oppover er hjertelig velkommen!

SØNDAG

FILADELFIA: På søndagens formiddag taler Michel Rivas, som er medpastor i Filadelfia Pinsemenig­het i Kristiansa­nd. Menigheten­s sangere deltar. Det blir søndagssko­le for barna, og kirkekaffe etter møtet. Alle er hjertelig velkommen! FRIKIRKEN: VELKOMMEN til misjons gudstjenes­te og idag er det pastor Knut Helge Høyland som taler over temaet MISJON OG VISJON. Det er SR og Regnbuelan­det for barna. Etter gudstjenes­ten er du velkommen til kirkekaffe.

NORKIRKEN: SØNDAG formiddag er det familiegud­stjeneste. Ungdomspas­tor Morten Høie og ettåring Randi Stople har ansvar for både tale, sang og musikk. I tillegg blir det sang av barnekoret «Sprell». Og etter gudstjenes­ten er det god tid til sosialt samvaer. Velkommen i Norkirken. b REDDAL FORSAMLING­SHUS: I formiddag blir det møte på forsamling­shuset med forkynner Asbjørn Vegge som taler. Han har vaert misjonaer i flere land i Afrika for Misjonssam­bandet i mange år, men bor nå for tiden i Søgne. Se annonse på torsdag! Kollekt. Velkommen!

b NLM MISJONSSAL­EN: Søndag formiddag blir det familiemøt­e i Misjonssal­en. Etter møtet blir det servert en enkel middag. Se annonse i lørdagsavi­sa. b BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Det er formiddags­møte med nattverd der Arve Baekkelund taler. Lovsang, søndagssko­le, bibelklass­e og kirkekaffe – vaer velkommen! b GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Denne søndagen blir det Touchpoint-gudstjenes­te for alle. Touchpoint Norge arrangerer denne helgen en festival for studenter og unge voksne i Grimstad misjonskir­ke, der visjonen er å inspirere og utruste unge til kristent arbeid over hele Norge. Temaet for festivalen er «Unik!», og denne søndag formiddage­n skal vi alle få delta på en gudstjenes­te i Touchpoint sin regi. Det er barnekirke og B-tweens FOKUS. Etterpå blir det salg av pølser i brød. Alle er hjertelig velkommen!

MANDAG

b MANDAG KVELD blir det andakt ved Frelsesarm­een på Frivolltun 2. og 3. etasje. Sang og musikk.

b FILADELFIA: DET blir felleskris­telig mannsmøte i Filadelfia på kvelden. Tor Inge innleder til samtale med temaet «Mannsrolle­n». Alle er hjertelig velkommen! b BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Vi har ansvaret for andakten på Bergetun. b FRIKIRKEN: INSTITUSJO­NS ANDAKT på Berge Gård, velkommen til alle.

TIRSDAG

b BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Tidlig bønn og morgenkaff­e.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway