Grimstad Adressetidende

MØTER

- FILADELFIA: I GRIMSTAD MENIGHET FRIKIRKEN: DER

formiddag og i kveld blir åpent bønnesamva­er i Filadelfia. Vaer velkommen!

arrangerer temakveld Grimstad kirke i kveld. Professor Hans Herlof Grelland er invitert, og snakker om temaet «Hva er kjaerlighe­t?». Det blir anledning til spørsmål og samtale. Enkel servering. Velkommen!

hvor to eller tre er samlet i mitt navn er jeg midt iblant dem. Vi samles i bønn for byen, for menigheten og for enkeltmenn­esker. Her kan du få sitte ned i ro, akkurat som du er, og Gud hører alle bønner om de bes høyt eller stille. Velkommen til alle.

Torsdagskv­eld i Frikirken. Det er hyggelig å kunne invitere til en kveld med Monica og Per de Lange enda en gang. De har besøkt oss tidligere med sang, tale og musikk. Han som kåsør/taler og utmerket traktør av flere fløyter og kontrabass, hun med utsøkt pianospill og gitarspill, og de begge med sang. Radio og TV-opptredene­r har det også blitt i tillegg til CDinnspill­inger. Høsten 2016 fikk de en større utmerkelse for innsats med bibelspred­ning.

Mange har den oppfatning at dette med kirke og kristendom er noe kjedelige greier. Denne kvelden oppfordrer vi deg til å oppleve glad kristendom i ord og toner i et varmt fellesskap. Så vaer velkommen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway