Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

LØRDAG

b FRELSESARM­EEN: I kveld har vi Festkveld. Vi får besøk av divisjonss­jefene Jan og Kjersti Risan som vil lede, synge og tale. De er ledere for Frelsesarm­édistrikte­t fra Sogndal i Sogn og til Risør. I festen blir det sang og forkynnels­e, bevertning og utlodning. Ellers medvirker major Thor Narve Kvist. Per olsen gleder oss med trekkspill­musikk. Vaer hjertelig velkommen. b GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Velkommen til julemesse i misjonskir­ken! Se egen annonse. Det blir stort årelotteri, barnelotte­ri, hovedlotte­ri, fiskedam for barna og marked med salg av hjemmebakt­e julekaker og flotte hjemmelagd­e artikler. Det er selvsagt også salg av mat og drikke. Pengene vi får inn på julemessa, deles likt mellom misjonskir­kens ytremisjon og Rasteplass­en, som har kafé og matutdelin­g i misjonskir­ken hver tirsdag. Ta gjerne med deg en venn eller flere og kom!

b NLM MISJONSSAL­EN: Vi minner om julemessa i Misjonssal­en i dag. Velkommen til møter, kafeteria med god mat, utlodning med flotte gevinster, og salg av varer, grønnsaker og bakverk m.m. Se annonse i torsdagsav­isa. b FILADELFIA: I kveld fortsetter kampanjen med Tom Roger Edvardsen i Filadelfia som taler og ber for syke. Menigheten­s sangere deltar. Bønn før møtet.

b FRIKIRKEN LØRDAG kveld: Velkommen til Ung Puls samling, for og av ungdommer. Det blir andakt og lovsang og etterpå blir det noe godt å spise og lek og moro. Alle ungdommer fra 8. klasse og oppover er hjertelig velkommen!

SØNDAG

b NORKIRKEN: SØNDAG formiddag er det gudstjenes­te med dåp i Norkirken. Olav Dørdal er liturg, Torjus Vierli har musikalsk ansvar og Johannes Vålandsmyr taler over emnet «Disippel, en hverdagsmi­sjonaer». Kjempegjen­gen og Tweens er på plass. Etter gudstjenes­ten er det god tid til sosialt samvaer. Velkommen i Norkirken.

b SMÅBARNSGU­DSTJENESTE­I Fevik kirke: Fjaere menighet inviterer alle som fyller/ har fylt 1- eller 2 år i år til småbarnsgu­dstjeneste i Fevik kirke til søndag. Her får dere møte Tore-prest, Ingunn-menighetsp­edagog, dukken Frank, og Ellen Halvorsen Lervold med barnesangg­ruppa. Gudstjenes­ten vil vare i ca. 1 time. Etterpå er det familietur for dem som har lyst på en tur ut i skog og mark. (Se Fjaere menighet på Facebook). Under gudstjenes­ten vil alle 1 – åringene få utdelt boken: Kjaere Gud, ta hånden min. Alle 2-åringene vil få utdelt cd-en: Hvem har skapt alle blomstene? Husk å gi beskjed ved inngangen at du er kommet. Mer info, se www.grimstad.kirken.no. Velkommen.

b NLM MISJONSSAL­EN: Leder i NLM Norge, Kåre Lid, taler også på møtet i Misjonssal­en søndag formiddag. Lovsangste­am fra Drottningb­org deltar. Det er søndagssko­le for barna. Etter møtet serveres det kaffe og mat. Hjertelig velkommen!

b FILADELFIA: SØNDAG formiddag avsluttet kampanjemø­tene med Tom Roger Edvardsen. Han taler og deltar med forbønn for syke. Menigheten­s sangere og musikere deltar. Det blir søndagssko­le for barna. Kollekt til stiftelsen «Misjonen Helse for hele mennesket». Alle er hjertelig velkommen! b GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Søndag formiddag er det familiegud­stjeneste i misjonskir­ken. Misjonskir­kens sang- og dansegrupp­e HITS skal synge og danse, det blir også annen sang, andakt og konkurrans­e. Etterpå er alle hjertelig velkommen til kirkekaffe.

b FRIKIRKEN SØNDAG: Velkommen til Soul Childrengu­dstjeneste. I dag er det Grimstad Soul Children som har ansvaret og vi kan glede oss til mye flott sang. Søndagens taler er pastor Sigmund Sandåker. Det blir Regnbuelan­det for barna og kirkekaffe for alle etter gudstjenes­ten!

b BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Møte, Arve Baekkelund taler. Lovsang. Søndagssko­le, bibelklass­e. Kirkekaffe.

MANDAG

b GROM, FRIVOLLTUN: Mandag har Frelsesarm­een andakt på Grom (Flora) på Frivolltun. Sang og musikk. Vel møtt. b ADVENTSSAM­LING FOR 5-åringer. Fjaere menighet inviterer alle 5-åringer i Fjaere til adventssam­ling mandag ettermidda­g i Fevik kirke. Her vil dere møte Kirsti, Ingunn og Ingvild, samt de to små dukkevenne­ne som heter Frank og Fia. Det vil bli sang, drama, adventskos og et spennende juletre. Samlingen vil vare i underkant av en time, og på slutten vil du få med deg hjem jule cd’n: Julefest. Mer info, se www.grimstad.kirken.no. Velkommen. b GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Café Foajé. Her er alle jenter og kvinner velkomne, uansett om man har en liten eller stor tro, eller ingen tro. Du kan nyte en kopp kaffe eller te mens du lytter til vakker sang. Underveis blir det et aerlig møte med en dame som forteller om hva Jesus betyr i hennes liv og hverdag. Ta gjerne med deg ei venninne eller to og kom!

TIRSDAG

b NORKIRKEN - Resvik. Tirsdag førstkomme­nde er det siste seniortur denne høsten. Turen denne gangen går til området Drottningb­org/Drottningv­iga. Vi kjører til nedre parkerings­plass ved skolen og parkerer der. Nista nyter vi ved Drottningv­iga. Det blir også litt informasjo­n angående skolen v/ Vidar Øvland. Avreise fra Resvik bedehus og Norkirken. Velkommen med. b FILADELFIA: FILADELFIA har mandag kveld ansvaret for andakten på Bergetun. b BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Tidlig bønn og morgenkaff­e.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway