Grimstad Adressetidende

Stjerner til populaere trenere

Trenerne i enkeljympa­gruppa får Adressas julestjern­e for god innsats i flere år. De leder en gjeng som setter stor pris på trenerne sine.

- JULESTJERN­E b Martin Haugen martin.haugen@gat.no

Adressas julestjern­e deles ut til folk som sprer glede og gjør gode gjerninger for andre. Mandag kveld overrasket vi tre trenere i Holvikahal­len under juleavslut­ningen for enkeljympa. Dette er en svaert glad og ivrig treningsgr­uppe som samles til mosjon hver mandag kveld, og de setter veldig pris på trenerne sine Siv Somdal, Marit Igland og Edina Thorsnaes.

Stiller opp hver gang

Thomas Fallås har vaert med på treningene lenge, og han synes trenerne virkelig fortjener julestjern­a.

– Hva er det som er så bra med disse treningene?

– Jeg er med her hver mandag. Det er bra å holde formen ved lag, og jeg synes de fortjener å få blomster, sier Fallås, som gav trenerne en god klem på den siste treningen før jul mandag.

Gleden er gjensidig. Edina Thorsnaes har vaert med som trener i to og et halvt år, og hun har blitt svaert glad i disse treningene.

– Du finner ikke en gruppe med mer treningsgl­ede. De står på uansett hva vi kommer med. Jeg begynner å bli veldig godt kjent med dem, og de med meg, så det er fint sosialt også, sier hun.

– Mange av dem kjenner jo hverandre fra før, men det er gøy at de kan trene, vaere i aktivitet og trimme sammen også, mener Thorsnaes.

Du finner ikke en gruppe med større treningsgl­ede. De står på uansett hva vi kommer med. Edina Thorsnaes, trener

 ??  ?? SAMHOLD: Marit Igland, Siv Somdal og Edina Thorsnaes fikk julestjern­e for sin innsats som trenere for enkeljympa i Holvikahal­len. Det synes gruppa var veldig fortjent. Mandag kveld var de siste trening før jul, og mange gledet seg allerede til å starte...
SAMHOLD: Marit Igland, Siv Somdal og Edina Thorsnaes fikk julestjern­e for sin innsats som trenere for enkeljympa i Holvikahal­len. Det synes gruppa var veldig fortjent. Mandag kveld var de siste trening før jul, og mange gledet seg allerede til å starte...

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway