Grimstad Adressetidende

Gjennombru­dd for bryggeri

Homborsund Bryggeri har inngått en salgs- og distribusj­onsavtale som gjør at de lokale ølet når ut til hele landet.

- NAERINGSLI­V b Peer L. Andreassen peer@gat.no

Avtalen vil gi bryggeriet betydelig bedre markedstil­gang i hele Norge, og dermed økt salg.

– Avtalen gjelder alle våre produkter, og vi oppfatter det som en anerkjenne­lse av våre produkter og selskap, sier daglig leder Alf Olav Øye i en kommentar til Adressa.

Flereprodu­kter

Øye er godt fornøyd med utviklinge­n til det ferske bryggeriet så langt.

– Vi har blitt godt mottatt lokalt, og har kunder fra Farsund til Oslo, men mest i Grimstad og Arendal, samt Gulating på nasjonal basis.

Bryggeriet har nå seks produkter i markedet, og brygger det neste ølet i dag.

– Det vil komme flere varianter i løpet av 2018, varsler Øye, og legger til at de også ser på muligheter for eksport neste år. – 2018 blir et spennende år for Homborsund Bryggeri, med samarbeide­t med Moestue Grape Selection, Vinmonopol­et og med vår partner på butikkside­n, Spesialgro­ssisten Sør, tilføyer Øye.

Ser frem til samarbeid

Moestue Grape Selections er en av Norges største vinimportø­rer, men har også et betydelig utvalg av øl fra blant annet Belgia, Danmark og Nederland.

– Vi er svaert glade for å ha fått et nytt norsk bryggeri inn i vår portefølje – og ikke hvilket som helst norsk bryggeri. Homborsund-teamet lager øl med tydelig råvarepreg i et friskt design, og vi gleder oss til å jobbe med disse dedikerte, dyktige og engasjerte menneskene, sier Alexander Hojem, portefølje­sjef i Moestue Grape Selections.

 ?? ARKIV ?? NY AVTALE: Homborsund Bryggeri har inngått en ny salgs- og distribusj­onsavtale med Moestue Grape Selections, noe daglig leder Alf Olav Øye (til høyre) er fornøyd med. Her sammen med sjefbrygge­r Pål Tegnander.
ARKIV NY AVTALE: Homborsund Bryggeri har inngått en ny salgs- og distribusj­onsavtale med Moestue Grape Selections, noe daglig leder Alf Olav Øye (til høyre) er fornøyd med. Her sammen med sjefbrygge­r Pål Tegnander.
 ??  ?? SERVERTE: Alf Olav Øye serverer egetprodus­ert øl fra Homborsund Bryggeri tidligere i høst.
SERVERTE: Alf Olav Øye serverer egetprodus­ert øl fra Homborsund Bryggeri tidligere i høst.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway