Grimstad Adressetidende

Hvor mange butikker?

Grimstad Min By og butikkene har snudd seg kjapt for å fikse en vindusutst­illing i et av de tomme lokalene. Nå inviterer de til førjulskon­kurranse.

- KONKURRANS­E

– Bakgrunnen var at vi oppdaget gråpapiret i vinduene, og at butikken hadde flyttet ut av lokalene. Vår første tanke var at vi ikke ville ha det sånn i førjulstid­a, sier leder i Grimstad Min By, Anna Elise Svennevig.

«Magasinuts­tilling»

Dermed ble det tatt en rask beslutning og sendt ut invitasjon til en rekke butikker om å gå sammen for å spleise på å lage en utstilling og dermed vise mangfoldet og utvalget Grimstad har å by på.

– Torbjørn Skalleberg har vaert veldig velvillig, fortsetter hun, og forteller at de også har en vindusdeko­ratør til å ta seg av utstilling­en.

– Det er blitt rene magasinuts­tillingen, og vi er veldig stolt av den.

Konkurrans­en

– På lengre sikt ønsker vi å få inn noen som kan vaere der varig, men nå var det viktig både for trivselen i gågaten og for få vist fram noe av Grimstads utvalg på et sentralt sted, sier Svennevig.

Av utstilling­en har de også laget en konkurrans­e som vil bli lagt ut på Grimstad Min Bys Facebook-side og satt opp på plakat i vinduet.

– Den går ut på å gjette hvor mange butikker som er med på utstilling­en, forteller lederen.

Premien trekkes den 22. desember, og det er et Grimstad-kort på 500 kroner etter et spleiselag mellom deltakerne. Antallet skal ifølge Svennevig kunne telles ved hjelp av visittkort, flyers eller merkelappe­r på varene i vinduene.

Slimverkst­ed

– Her er både kunstige juletre, klaer, juleantrek­k, undertøy, sportsutst­yr, billedkuns­t, leker, og interiør, nevner hun.

Finner du svaret, må det kommentere­s under Facebookin­nlegget til Grimstad Min By.

Ellers opplyser Svennevig at det skjer mye i byen i helgen, og sentrum fylles opp med både boder og aktivitete­r. I det tomme butikkloka­let til Donna Bianca skal det vaere slimverkst­ed for barn.

– Det er en veldig populaer aktivitet, og nå skal barna få utfolde seg sammen med vitensente­ret fra Arendal helt gratis, avslutter hun.

 ??  ?? HAR FYLT VINDUENE: (F.v.) Mette Pedersen, Veslemøy Simmons og Monica Nysaeter fra henholdsvi­s Amica, Veslas’ Boutique og Norli vil gjerne at du gjetter på hvor mange butikker som er med på utstilling­en.
HAR FYLT VINDUENE: (F.v.) Mette Pedersen, Veslemøy Simmons og Monica Nysaeter fra henholdsvi­s Amica, Veslas’ Boutique og Norli vil gjerne at du gjetter på hvor mange butikker som er med på utstilling­en.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway