Grimstad Adressetidende

Liker at publikum lager egne tolkninger av bildene hennes

Lørdag 13. januar blir det åpning av årets vinterutst­illing i bryggekape­llet, som holder til i Sorenskriv­ergården. Det er Maja Bie som viser sine bilder denne gang.

- b UTSTILLING Roald Hanssen

Maja vokste opp i Grimstad, hvor hun tidlig deltok på malerskole for barn og var med på utstilling­er. Etter formingsfa­g på Møglestu flyttet hun til København, hvor hun studerte design.

Hun har en

bachelor i grafisk design fra Høgskolen i Sørøst-Norge. Nå bor hun i Sandvika hvor hun jobber innen salg og netthandel. Ved siden av malingen tar hun oppdrag innen grafisk design og styling for bedrifter og privatpers­oner.

Slik forteller Maja

om kunsten sin: «Så lenge jeg kan huske har jeg holdt på med kreative prosjekter og jeg har eksperimen­tert med en rekke forskjelli­ge materialer og teknikker. Nå maler jeg stort sett med akrylmalin­g og gjerne på store formater. Jeg tenkte lenge at bildene mine burde vaere figurative og ha et klart budskap.

Nå jobber jeg

mer intuitivt og med mer fokus på prosessen. Som regel er der ikke en klar ide om hva resultatet blir. Det handler om å gi slipp og vaere i øyeblikket. Kunst hvor man kan gå på jakt etter motiver og mening har alltid fascinert meg. Jeg synes det er gøy at den som ser på bildene mine kan gjøre seg sine egne tolkninger».

Majas utstilling åpner

altså lørdag 13. januar, og den blir stående hele januar og februar. Se annonse i torsdagens avis. Bryggekape­llets utsmykning­skomite

 ??  ?? STILLER UT: Maja Bie åpner utstilling i bryggekape­llet lørdag 13. januar.
STILLER UT: Maja Bie åpner utstilling i bryggekape­llet lørdag 13. januar.
 ?? FOTO: TRINE BAUNA ?? BÅTTUR: Skjaergård og sjø kan vaere innbydende på en januardag, selv om gradestokk­en viser minus seks. Dette bildet har Trine Bauna sendt oss. Det er tatt fra Groos i et deilig vintervaer søndag morgen.
FOTO: TRINE BAUNA BÅTTUR: Skjaergård og sjø kan vaere innbydende på en januardag, selv om gradestokk­en viser minus seks. Dette bildet har Trine Bauna sendt oss. Det er tatt fra Groos i et deilig vintervaer søndag morgen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway