Grimstad Adressetidende

Mørland er låtskriver i Grand Prix

Kjetil Mørland er med i Grand Prixsirkus­et igjen. Denne gangen som låtskriver.

- Gro Austenå Berg gro@gat.no

Kjetil Mørland gjorde det godt i den norske finalen forrige gang han var med i Grand Prix i 2015. I mars prøver han seg som låter skriver med sangen «Who we are»

NRK slapp mandag årets artister i den norske Melodi Grand Prix-finalen i Store Studio på Marienlyst, og blant låtskriver- ne finner vi Kjetil Mørland.

– Bra nok

Han har skrevet låten «Who we are» som skal fremføres av 19 år gamle Rebecca Thorsen.

– Den handler om å stå opp for seg selv. Våge å si at man er god nok. Å elske seg selv uansett hvordan man ser ut. Man er faktisk bra nok, sa Thorsen om låten ifølge Dagbladet på presseslip­pet.

Kjetil Mørland vant selv den norske finalen sammen med Debrah Scarlett med sangen «A Monster Like Me» i 2015, og represente­rte Norge i Wien samme år. Der endte sangen på en åttende plass.

Det er også i år ti forskjelli­ge artister som bidrar og kjemper om en plass som Norges bidrag i den Europeiske finalen i Lisboa fra 8. til 12. mai.

Disse er med:

Artistene Mørlands sang skal kjempe mot er ifølge NRK:

– Alejandro Fuentes, «Tengo Otra».

– Aleksander Walmann, «Talk to the Hånd».

– Alexander Rybak, «That’s How You Write A Song». – Charla K, «Stop the Music». – Ida Maria, «Scandilove». – Nicoline (Berg Kaasin), «Light Me Up».

– Stella og Alexandra, «You Got Me».

– Tom Hugo, «I Like I Like I Like». – Vidar Villa, «Moren din». Den norske finalen MGP-finalen foregår i Oslo Spektrum lørdag 10. mars Artistene møtes i den norske MGP-finalen i Oslo Spektrum lørdag 10. mars. Det er da det tvtitterne som skal stemme fram én av dem.

 ??  ??
 ?? ARKIVFOTO ?? AKTUELL: Kjetil Mørland er med i Grand Prix-sirkuset for andre gang, men denne gangen skal han ikke stå på scenen selv.
ARKIVFOTO AKTUELL: Kjetil Mørland er med i Grand Prix-sirkuset for andre gang, men denne gangen skal han ikke stå på scenen selv.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway