Grimstad Adressetidende

Musikalbri­kkene faller på plass

Den lokalprodu­serte musikalen «Aseem» begynner å ta form. Nylig var det audition med gutter som hadde lyst til å være med.

- TEATER Martin Haugen

Adressa skrev om musikalen «Aseem» i desember. Trond Vorhaug fra Eide ønsker med den å rette søkelyset på barnearbei­d.

Onsdag forrige uke var det audition for å få på plass noen flere av gutterolle­ne, ettersom det nesten bare kom jenter på første audition.

Musikalen handler om en fiktiv gutt ved navn Aseem, som jobber på en fabrikk.

– Han finnes ikke, men det finnes mange som ham. Jeg håper vi kan åpne øynene på folk i Grimstad. Mitt mål er at vi skal gjøre verden til et litt bedre sted. Og at vi skal ha det gøy, sa Vorhaug til fire gutter som hadde møtt opp for å prøve seg på audition.

Humor og alvor

Selv om musikalen har et alvorlig tema, forsikrer Vorhaug at den ikke skal bli for trist.

– Det kan fort bli litt tungt med et sånt tema, så vi vil ha mye humor og håp også, sier han.

I slutten av januar starter øvingen for fullt. – Det er nå den praktiske jobben starter, sier manusforfa­tter og komponist Vorhaug.

Etter fullført audition forteller han at alle fire som viste seg frem var flinke, og at to av dem har fått tilbud om å være med i musikalen.

– Alle fire var veldig gode kandidater, og alle kunne sånn sett vært med, men for sammensetn­ingen trengte vi to, sier han.

Grimstad teaterverk­sted er arrangør for musikalen, som har premiere på kulturhuse­t 8. november.

 ??  ?? AUDITION: Manusforfa­tter Trond Vorhaug (t.h.) og instruktør Lene Lagesen (med ryggen til) hadde onsdag audition for musikalen «Aseem». Aron Aarli Tømte og Yasin Tobi (t.v.) var to av guttene som prøvde seg. Cecilie Aarli var med Aron.
AUDITION: Manusforfa­tter Trond Vorhaug (t.h.) og instruktør Lene Lagesen (med ryggen til) hadde onsdag audition for musikalen «Aseem». Aron Aarli Tømte og Yasin Tobi (t.v.) var to av guttene som prøvde seg. Cecilie Aarli var med Aron.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway