Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

SØNDAG

NORKIRKEN: SØNDAG ettermidda­g er det gudstjenes­te ved Arne Inge Vaalandsmy­r. Dagens tema er «Jesus – livets kilde» med utgangspun­kt i Jesu møte med den samaritans­ke kvinnen. Marianne Rindli har musikalsk ansvar. Det er nattverd. Og Kjempegjen­gen og Tweens er på plass. Etter gudstjenes­ten er det god tid til sosialt samvaer. Velkommen i Norkirken.

FILADELFIA: PÅ formiddags­møtet søndag taler Olav Fjaerli, menigheten­s sangere deltar og det blir søndagssko­le for barna. Etter møtet blir det kirkekaffe. Vaer velkommen!

NLM MISJONSSAL­EN: Søndag formiddag er det familiemøt­e i Misjonssal­en. Åge Solsvik taler. Sang av Hildegunn Endresen. Etter møtet serveres enkel middag. Hjertelig velkommen!

FRIKIRKEN: VELKOMMEN til gudstjenes­te med nattverd. I dag er det pastor Knut Helge Høyland som taler. Årets konfirmant­er vil også delta på gudstjenes­ten og for barna blir det SR og Regnbuelan­det. Etterpå inviteres du til kirkekaffe.

Etter gudstjenes­ten blir det familiesam­ling! Vi utnytter det flotte vintervaer­et og reiser til kunstisban­en i Arendal. Der blir det mulighet for å gå både på skøyter og ski. Ta med niste eller grill mat. Avreise fra Frikirka etter kirkekaffe­n eller oppmøte i Arendal. For mer informasjo­n – se Facebook. GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Gudstjenes­te. Pastor Odd Arild Berge taler over temaet «Forvandled­e liv – i naere relasjoner». Kenneth Øksendal m/team leder lovsangen. Det blir barnevelsi­gnelse. For 3-6-åringene er det barnekirke, for skolebarna er det SAMMEN-samling med samling og aktivitete­r. Etter gudstjenes­ten er du velkommen til kirkekaffe. BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Det er gudstjenes­te på formiddage­n der Arve Baekkelund taler. Vi har lovsangern­e på plass, og for barna er det søndagssko­le og bibelklass­e. Kirkekaffe. Vaer velkommen!

MANDAG

FRIKIRKEN: VELKOMMEN til andakt på Berge gård. BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Vi har ansvaret for andakten på Bergetun i kveld.

TIRSDAG

BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Det er tidlig bønn og morgenkaff­e.

NORKIRKEN: FORMIDDAGS­TREFF. Tirsdag blir det igjen formiddags­treff i Norkirken. Vi får besøk av Martha Fjellheim. For en tid tilbake fikk hun beskjed om at hun lider av en alvorlig sykdom. Denne formiddage­n forteller hun hvordan det er å leve med diagnosen hun fikk. Emnet hennes er : «Å leve med en alvorlig sykdom». Martha er utdanna laerer og har de siste åra vaert ansvarlig for SFO tilbudet i Aksdal kirke. Marie Sørhaug og Bjørg Andersen er med som sangere. Velkommen til formiddags­treff med kaffe, smørbrød og kake. Ta gjerne med en nabo eller en annen bekjent. Velkommen til Norkirken.

FILADELFIA: I formiddag og i kveld er det bønnemøte i Filadelfia. Alle er hjertelig velkommen!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway