Grimstad Adressetidende

Fikk svar til slutt

– Ikke akseptabel­t, sa ordfører Kjetil Glimsdal da han fikk høre at Åsta Torp fortsatt ikke hadde hørt noe fra kommunen.

- Martin Haugen martin.haugen@gat.no

Åsta Torp fikk omsider svar fra kommunen, men det krevde en ny purring fra ordføreren.

Husker du Åsta Torp, som lille julaften 2017 fortalte i Adressa at hun hadde prøvd forgjeves i flere måneder å få et svar fra kommunen om en sak i nabolaget? Ordfører Kjetil Glimsdal (KrF) lovet den gang å ta opp saken med rådmannen og sa alle må forvente å få et svar fra kommunen når det er noe de lurer på.

Torsdag denne ringte vi Torp for å høre om noe hadde skjedd.

– Har du fått svar fra kommunen nå?

– Ikke ett ord. Jeg er skuffet. Det er utrolig mange som har opplevd det samme. Jeg har fått utrolig mange telefoner fra folk etter at det stod på trykk. Det er mange som har takket for at jeg stod frem, for de har opplevd det samme, sa Torp torsdag.

– Dette var lille julaften. Det er over en måned siden, så at de ennå ikke tar kontakt, synes jeg er underlig. Jeg forventet jo ikke svar i jula, men så begynner det nye året, og dagene går og man tror det vil skje noe.

Ordføreren purret på

Etter dette tok Adressa kontakt med Glimsdal for å høre om hadde tatt opp saken med rådmannen, og hva han synes om at Torp fremdeles ikke har fått svar.

– Jeg tok saken opp med rådmannen like etter nyttår. Og senest i går drøftet vi sammen hvor viktig det er at Grimstad kommune blir bedre til å svare på henvendels­er innenfor rimelig tid. Jeg er trygg på at det vil bli en forandring. Men at Åsta Torp ikke har hørt noe fra kommunen om sin sak på over en måned, er ikke akseptabel­t. Etter at jeg ble kjent med at Åsta ennå ikke har fått svar, har jeg snakket med rådmannen igjen, svarte ordføreren da.

Deretter gikk det ikke lang tid før telefonen ringte hos Torp.

– Ikke så lenge etter ringte de og beklaget veldig at de ikke hadde gjort noe for meg, forteller reddalskvi­nnen.

Hun har nå fått vite at saken om en mulig regulering­sendring i sandtaket like ved huset hennes kommer opp i teknisk utvalg 13. februar.

– Jeg hadde tenkt å ta kontakt igjen til uka, men nå slapp jeg det, sier en fornøyd Torp.

 ??  ??
 ??  ?? VENTET: Åsta Torp måtte vente i mange måneder før hun omsider fikk svar fra kommunen på sitt spørsmål om en sak i Reddal.
VENTET: Åsta Torp måtte vente i mange måneder før hun omsider fikk svar fra kommunen på sitt spørsmål om en sak i Reddal.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway