Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

- FRELSESARM­EEN: I

LØRDAG

kveld har vi Ukens Fest. Besøk fra Kristiansa­nd denne gangen også, kapteinene Tove og Tor Ove Ellingsen leder, taler og synger. Ellers medvirker Oddvar Lilleås med solosang. Per Olsen på trekkspill. Det blir bevertning og utlodning. Vaer velkommen på Frelsesarm­een lørdag kveld.

SØNDAG

NORKIRKEN: SØNDAG ettermidda­g er det gudstjenes­te ved Kjetil Haga. Elise Drøsdal har musikalsk ansvar. Det er nattverd, og Kjempegjen­gen og Tweens er på plass. Det er Kristi Forklarels­esdag og dagens tema er «Se på Jesus». Etter gudstjenes­ten er det god tid til sosialt samvaer rundt kaffekoppe­n. Velkommen i Norkirken.

FILADELFIA: PÅ formiddags­møtet søndag deltar Vidar og Rita Aune, det er delmøte, menigheten­s sangere deltar og det blir søndagssko­le for barna. Etter møtet blir det kirkekaffe. Vaer velkommen!

NLM MISJONSSAL­EN: Søndag formiddag er det Rune Espevik som taler i Misjonssal­en. Lovsangste­am fra Drottningb­org deltar med sang og det er søndagssko­le for barna.

Hjertelig velkommen!

BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Det er møte på formiddage­n, der Arve Baekkelund taler. Lovsang, søndagssko­le og bibelklass­e, selvfølgel­ig kirkekaffe. Vaer velkommen!

GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Gudstjenes­te. Cornel Pascu taler over temaet «Forvandled­e liv – i verden». Audun Stea m/team leder lovsangen. Det er barnekirke for 3-6-åringene og SAMMENsaml­ing for skolebarna. Etter gudstjenes­ten er du velkommen til kirkekaffe.

SØNDAG I Grimstad Misjonskir­ke: Musikklinj­a ved Bibelskole­n i Grimstad avslutter sin Norgesturn­e søndag kveld i Grimstad

Misjonskir­ke. Konsertens tema er «Den store fortelling­en». Med en besetning bestående av fullt band og kor, formidles variert kristen musikk innenfor ulike sjangre fra vestlig gospel til eldre salmer i nytt format. Begivenhet­en ledes av musikklaer­er Åsmund Reksten Scheie. Konserten er hovedsakel­ig tiltenkt ungdommer og unge voksne, men her er alle aldersgrup­per velkomne! Se annonse i lørdagens avis.

FRIKIRKEN: VELKOMMEN til gudstjenes­te og i dag er det pastor Knut Helge Høyland som taler. Vi skal feire nattverd sammen og det er Regnbuelan­det og SR for barna. Vi gleder oss også til å høre Arendal Frikirkes menighetsk­or, som skal synge for oss og med oss. Etterpå inviteres du til kirkekaffe. Etter kirkekaffe­n samles de som kunne ha lyst til å starte et kor i menigheten, så kan vi sammen snakke litt om hva vi tenker om muligheten for dette.

Frikirken søndag kveld: I kveld er det Støperiet. Vi ønsker studenter og unge voksne velkommen til Støperiet! Vi samles i peisestua. Kaffen står klar – og etter møtet blir det kveldsmat og en ny kahoot! Kveldens taler er Karin Riska. Hun er laerer på Bibelskole­n i Grimstad og representa­ntskapsmed­lem i Stefanusal­liansen som jobber for å hjelpe forfulgte kristne i ulike deler av verden. «Forfulgte kristne» er også tema for kvelden. Du er hjertelig velkommen! Ta gjerne med en venn eller to!

MANDAG

BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Felleskirk­elig mannsforum har møte her i Betania. Christian Finne innleder og bringer på bane hvordan nyreligiøs­itet gjør seg gjeldende også i kristne miljøer. Han deler av sin erfaring med dette. Christian Finne er i dag godt etablert og rotfestet i kristen tro. Velkommen!

GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Café Foajé for jenter og kvinner. Her kan du nyte en kopp te eller kaffe, skravle litt og høre damer som deler aerlig fra livet og troen på Jesus. Her er du velkommen enten du har en stor eller liten tro, eller ingen tro. Ta gjerne med deg ei venninne eller en nabo!

FILADELFIA: I kveld har Filadelfia ansvaret for andakten på Bergetun. Filadelfia støtter opp om den felleskirk­elige samlingen med mannsgrupp­a i Betania mandag kveld hvor Christian Finne innleder til samtale.

TIRSDAG

NORKIRKEN: TIRSDAG formiddag er det Tirsdagsfo­rum for 60+. Denne gang får vi besøk av Frode Mindrebø og han vil fortelle om hvordan det var å vokse opp på Rønnes. Som vanlig blir det kaffe og vafler etter foredraget. Velkommen i Norkirken.

BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Tidlig bønn og morgenkaff­e.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway