Grimstad Adressetidende

Jobber med å lage avtaler

– Vi jobber kontinuerl­ig med flere aktører uten at vi har gjort noen endelig avtale, sier prosjektle­der Helge Nilsen hos J.B. Ugland Entreprenø­r.

- Gro Austenå Berg gro@gat.no

– Jeg, og mange med meg, er veldig nysgjerrig­e på hva som kommer på den flatspreng­te tomta på andre siden av Circle K i Øygårdsdal­en. Gat har tidligere fortalt at det skal komme noen få store butikker. Ryktene går om at blant annet Biltema skal etablere seg, skriver en leser i en henvendels­e til Adressa, og videre: – Vet Adressa noe mer om hva slags butikker som kommer her? Det er mange som er spente.

Jobber kontinuerl­ig

Ifølge Helge Nilsen, prosjektle­der i J.B. Ugland Entreprenø­r som jobber med Grøm Naeringspa­rk, er det ikke avklart hvilke aktører som skal komme på den store tomten.

– Vi jobber kontinuerl­ig med flere aktører uten at vi har gjort noen avtaler, skriver han i en kommentar til henvendels­e.

– Vi ferdigstil­ler nå tomten i løpet av våren, og håper å få på plass aktører i samme periode. Trolig starter vi å prosjekter­e og regulere våren/sommer 2018, og satser på igangsetti­ng med bygging vinteren 2018-2019, sier han, og legger til at målet er å rekke julehandel­en i 2019.

– Er dere i dialog med Biltema? – Om Biltema hadde kommet, så hadde det vaert supert, men vi som tomteeiere og utbygger er ikke i dialog med dem, oppgir prosjektle­deren.

Adressa har tidligere skrevet at området er en del av områdeplan­en for Campus Grimstad, Dette delområdet er på totalt 33,7 dekar. Den øverste delen av tomta som de nå holder på med, er 22 dekar.

– Vi planlegger et handelsbyg­g i første etasjen i alle fall, på 7.500 kvadratmet­er, med store handelsenh­eter på omtrent 2.000 kvadrat. Vi deler 7.500 på fire eller fem enheter. Her kommer storhandel av den typen som ikke skal ligge nede i sentrum, har prosjekter­ingsleder Arne Rimmereid uttalt tidligere.

 ??  ?? 22 DEKAR: Grøm Naeringspa­rk er under utvikling, men foreløpig er det ikke avklart hvilke aktører som skal etablere seg.
22 DEKAR: Grøm Naeringspa­rk er under utvikling, men foreløpig er det ikke avklart hvilke aktører som skal etablere seg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway