Grimstad Adressetidende

Kjører aktivt

Kjell-Ivar Søreng fortsetter som leder i Grimstad Motorveter­aner.

- FORENINGSL­IV Innsendt av Grimstad Motorveter­aner ved Torbjørn Grøsle

Årsmøte ble holdt i klubblokal­ene i BEMA bygget med 27 fremmøtte representa­nter. Klubben har nå hele 139 medlemmer, økning 13 siste år, grei økonomi og stor aktivitet.

Løp og garasjebes­øk. Klubben arrangerer hvert år Vårsleppet først i mai, sammen med Grimstad Min By. Litt trøblete var det i år grunnet bygging av bibliotek og noe innskrenke­t i sentrum, slik at mange veteranbil­er ble stående i utkanten og for langt fra publikum, men det blir sikkert bedre til neste år. Har ellers deltatt på treffet Kr. Himmelsfar­tsdag i Froland. Her møtte omkring 800 veterankjø­retøy, antakeligv­is den største samling i hele landet. Den landsomfat­tende LMK stafetten ble avsluttet i Aust-Agder og var også innom Grimstad 16. august hvor klubben var represente­rt og det var appell av stortingsr­epresentan­t Svein Harberg. På Lillesands­dagen var også medlemmene represente­rt med mange veteranbil­er. Lokale garasjebes­øk har det også vaert flere av. Alltid hyggelig å se hva andre driver med. Turer og kos. Hele 19 glade gut- ter og jenter drog til Berlin på gigant messen Motorworld Classic i oktober. En forglemmel­ig opplevelse og på lørdagen drog de på sightseein­g i veteranbus­s. Deretter fri tid og noen galante menn ble med på shopping, mens de øvrige tok første taxi til teknisk museum. Slike turer gir viktig påfyll og god inspirasjo­n.

I november trosset 15 medlemmer store nedbørsmen­gder og et stykke kjøring til Lyngdal og besøkte privatmuse­et til Jan Arvid Lindland. Her var biler, gravemaski­ner, innredet rom for landhandel, skole og mye mer.

Ellers et utall av opplevelse­r som filmkveld fra løp hvor medlemmene har vaert med, besøk hos lakkavdeli­ngen til Grom-

stad Auto med tema historisk lakk, besøkt bilpleiefi­rma og mye mer.

Ogsåiår ble den sosiale del avsluttet med julebord, denne gang i lokalene til Kystlaget Terje Vigen. Medlemskon­tingenten økes.

Selv med grei økonomi valgte årsmøtet enstemmig å øke kontingent­en med 100 kroner til kr 350 for hovedmedle­m og 150 for husstandsm­edlem. Dette for å styrke fellesskap­et og ikke alltid vaere avhengig av inntektsbr­ingende tiltak. Data løsninger krever også mer midler og frigjør tid for styret. Medlemskon­tingent skal nå utsendes og innkreves elektronis­k for dem som har data. Klubblokal­e og åpent hus. Alle

møter og aktivitete­r foregår i klubblokal­e i BEMA bygget. Hver onsdag er det åpent hus hvor medlemmene møtes og alle som har lyst kan stikke innom.

Valg – nybakt kake fikk valget på plass. Gjenvalg over nesten hele fjøla. Sekretaer var eneste verv som sto tomt, men da kasserer Ann Katrin Olsen sa at alle styremøter var på kjøkkenet hos henne og nybakt kake hver gang, ja da var det ingen problem med å få fullt det vervet. Styret består nå av KjellIvar Søreng, leder for 9. året på rad, Børge Bendixen, nestleder, Arnfinn Emil Olsen, sekretaer og eneste nyvalg i styret, Ann Katrin Olsen, kasserer og Svein Erik Olsen, styremedle­m. Magne Kjølsrud fortsetter som revisor. Hederspris «Oljeskvett­en» til Loll. Arnfinn Emil Olsen ble tildelt klubbens hederspris etter mangeårig innsats. En gullfarget oljekanne med inskripsjo­n. Han har de siste seks år vaert klubbens forsikring­s kontakt og besiktelse­smann og fast speaker på alle løp. Arnfinn har en enorm kunnskap om veteranbil­er, stor innsikt i det å ta vare på den kulturskat­t og har selv veteranbil «på stallen» hjemme på Kosvik. Medlemmene har titt og ofte vaert på garasjebes­øk hos han også fått fiskesuppe og ikke minst pratet bil og «løst verdenspro­blemer».

 ??  ?? NYTT STYRE: Det nye styret fra venstre Børge Bendixen, nestleder, Ann Katrin Olsen, kasserer, Arnfinn Emil Olsen, nyvalgt sekretaer og Svein Erik Olsen, styremedle­m. Leder Kjell-Ivar Søreng var ikke til stede da bildet ble tatt..
NYTT STYRE: Det nye styret fra venstre Børge Bendixen, nestleder, Ann Katrin Olsen, kasserer, Arnfinn Emil Olsen, nyvalgt sekretaer og Svein Erik Olsen, styremedle­m. Leder Kjell-Ivar Søreng var ikke til stede da bildet ble tatt..
 ??  ?? REGNSKAP: Her deler av forsamling­en hvor klubbens «finansmini­ster» Ann Katrin Olsen fremlegger regnskapet.
REGNSKAP: Her deler av forsamling­en hvor klubbens «finansmini­ster» Ann Katrin Olsen fremlegger regnskapet.
 ??  ?? LEDER: Kjell-Ivar søreng fortsetter som leder i Grimstad Motorveter­aner. Her ffra arrangemen­tet Vårsleppet i Grimstad i 2017.
LEDER: Kjell-Ivar søreng fortsetter som leder i Grimstad Motorveter­aner. Her ffra arrangemen­tet Vårsleppet i Grimstad i 2017.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway