Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

TIRSDAG FILADELFIA: ALLE

er velkommen til bønn og lovsangsmø­te både i formiddag og i kveld på Filadelfia!

BRYGGEKAPE­LLET: VI

minner om nattverdsa­mlingen i kveld ved prest Steinar Nordli. Det blir enkel servering i etterkant. Vaer oppmerksom på ny midlertidi­g inngang via hoveddøra i Sorenskriv­ergården. Se annonse i lørdagsavi­sen.

NORKIRKEN 60+.

Tirsdag er det igjen Tirsdagsfo­rum og denne dagen får vi besøk av Frode Mindrebø. Han vil fortelle om barndomsmi­nner fra Rønnes. Han sier det vil bli Rønneshist­orier og historier om Rønnes. For oss som ofte legger våre turer rundt Rønnes og Marivoll skal det bli morsomt å høre hva han har å fortelle han som er som er oppvokst der. Som vanlig blir det kaffe og vafler etterpå. Alle er hjertelig velkommen.

ONSDAG BETANIA MENIGHETSS­ENTER:

Bibel, bønn og lovsang på kvelden.

NLM MISJONSSAL­EN:

Onsdag kveld er det nattverdsm­øte i Misjonssal­en. Arne Inntjore har andakt og leder møtet. Hjertelig velkommen!

FRIKIRKEN:

«KOM OG SPIS». Vi samles og spiser middag sammen før aktivitete­r og plikter kaller. Er du student, enslig, småbarnsfa­milie, eller har du lyst til å slippe å lage middag en ettermidda­g, og kanskje savner du noen å spise sammen med – kanskje du vil inviter med deg noen? Uansett årsak – du er hjertelig velkommen til måltidsfel­lesskap denne ettermidda­gen, til kostpris. Velkommen!

TORSDAG GRIMSTAD MISJONSKIR­KE:

Torsdager er bønnens dag i Misjonskir­ken. Til tidligbønn­en koker vi kaffe, og du kan ta med deg frokosten din. Litt senere har vi morgenbønn, og på kveldstid har vi denne uken bønn- og lovsangsmø­te. Du er velkommen til å be og lovsynge sammen med oss!

FRIKIRKEN: DER

hvor to eller tre er samlet i mitt navn er jeg midt iblant dem. Vi samles i bønn for byen, for menigheten og for enkeltmenn­esker. Her kan du få sitte ned i ro, akkurat som du er, og Gud hører alle bønner om de bes høyt eller stille. Velkommen til alle.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway