Grimstad Adressetidende

– Når jeg skal slappe av går jeg i skogen

Erlend Gunstveit ble denne uka valgt til ny leder av KrF i Grimstad. Når han virkelig skal slappe av, går han en tur i skogen med venner og overnatter.

- Kjetil Karlsen kjetil@gat.no

– Hvordan har du hatt det etter at du ble valgt til ny leder av KrF i Grimstad?

– Jeg har hatt det greit. Det har ikke vaert noen stor omveltning foreløpig. Det nye styret har ikke tatt fatt på arbeidet ennå, men til uka skal vi ha vårt første styremøte.

– Har du fått mange gratulasjo­ner og lykkønskni­nger etter valget?

– Ja, det har jeg gjort. Jeg har fått mange gode tilbakemel­dinger, så det har vaert hyggelig. De har kommet fra både jevnaldren­de, kamerater, venner og noen opp i årene.

– Tanta di, Marion Bojanowski, kom med svaert rosende omtale av deg i Adressa på torsdag og sa blant annet at hun tror du kan nå lenger enn henne i politikken. Hva synes du om å få en slik attest?

– Det var veldig fine ord, og veldig hyggelig å få en slik tilbakemel­ding, men selv har jeg aldri tenkt i de baner.

– Hva gjør du på fritiden når du ikke holder på med politikk?

– Da holder jeg på med mye rart. Først og fremst tar jeg anleggsgar­tnerutdann­ing på Holt landbrukss­kole noen dager i uka, samtidig som jeg også jobber litt på Fevik bilverkste­d noen dager i uka. Der jobber jeg med å drifte nettsiden deres. På fritiden og i helgene går det veldig mye tid med på FMU. Der er jeg med som leder. I tillegg driver jeg også en del med musikk og både synger og spiller gitar. Da går det helst i country og klassisk. Jeg skal også vaere med på «Valentin» i Fjaereheia til sommeren.

– Hva gjør du helst når du skal slappe av?

– Da trives jeg aller best ute i skogen. Gå en tur med kompiser og overnatte. Da slapper jeg helt av. Hvis jeg sitter hjemme og ser på TV blir jeg bare stressa.

 ?? ARKIV ?? MUSIKK: Erlend Gunstveit elsker å synge og spille gitar.
ARKIV MUSIKK: Erlend Gunstveit elsker å synge og spille gitar.
 ??  ?? SKOGENS SØNN: Erlend Gunstveit er glad i byen, men når han virkelig skal slappe av, går han ut i skogen.
SKOGENS SØNN: Erlend Gunstveit er glad i byen, men når han virkelig skal slappe av, går han ut i skogen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway