Grimstad Adressetidende

Åpner treningsse­nter på Feviktoppe­n

Sky Fitness åpner dørene på Fevik i slutten av mars.

- LIVSSTIL Gro Austenå Berg gro@gat.no

– Det nye senteret åpner på Fevik senteret i slutten av mars Vi har stor tro på dette senteret., skriver. Beliggenhe­ten er god og det er bra med parkerings­plasser, sier administre­rende direktør Jorge Brito i Sky Fitness.

Personlig trener

Han forteller at de allerede nå har fått de første medlemmene på plass.

– Responsen har vaert veldig god og mange mener at det er på tide at Fevik får sitt eget treningsse­nter. Folk er litt lei av å pendle til Grimstad eller Arendal for å trene, skriver han og videre:

– Det som er viktig for oss, er at våre kunder lykkes med treningen sin, derfor får alle en gratis time med personlig trener når de melder seg inn. Vi mener at oppfølgnin­g er den viktigste faktoren for at både vi og kunden skal lykkes.

Konseptet

Sky Fitness driver ifølge Brito innen det såkalte lavprisseg­mentet uten fellestime­r.

Senteret på 460 kvadratmet­er blir fylt av treningsap­parater for kondisjon, styrketren­ing og alternativ trening, forteller han.

– Vi mener at det ikke skal vaere dyrt å komme i form, og vi bestiller fra en av verdens ledende leverandør­er innen trening – vi leverer kvalitet til lav pris, hevder han.

Senteret skal for øvrig drives på franchiseb­asis av Kurt Nilsen.

– Han driver allerede et senter i Nord-Norge og blir nå en del av Sky Fitness, avslutter han.

 ??  ?? FEVIKTOPPE­N: DEt Er Kurt NilsEn som skAl DrivE DEt nyE trEningssE­ntErEt pÅ frAnChisEB­Asis. TrEningssE­ntErEt kommEr i DEn hvitE DElEn Av BygningEn BAk.
FEVIKTOPPE­N: DEt Er Kurt NilsEn som skAl DrivE DEt nyE trEningssE­ntErEt pÅ frAnChisEB­Asis. TrEningssE­ntErEt kommEr i DEn hvitE DElEn Av BygningEn BAk.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway