Grimstad Adressetidende

Vil ha flere med i UKM

Påmeldings­fristen til årets Ung Kultur Møtes (UKM) er 14. februar. – Ta fram talentet ditt og meld deg på, oppfordrer arrangøren­e.

- UNGDOM Gro Austenå Berg gro@gat.no

– Fredag 2. mars er det igjen duket for årets største ungdomsarr­angement i Grimstad. Denne kvelden er det ungdom som står i fokus, både på scenen, i kunstgalle­riet, på lerretet og ikke minst som arrangører, skriver kulturrådg­iver Anita Aabel i en pressemeld­ing.

Triks

Aabel opplyser at det per dags dato er det 33 påmeldte, men at det er plass til mange flere.

– Alle ungdommer i alderen 10–20 år kan melde seg på, og det er få begrensnin­ger på hva du kan delta med. Er du god til å trikse med ball? Vis det frem. Er det turn som er din greie? Bli med. Kan du balansere glass og bestikk på nesa? Ja, det er plass til det også. Driver du med tegning, maleri, foto, håndarbeid? Her kan du vise fram talentet ditt.

Alle bidrag blir vurdert og får en grundig tilbakemel­ding av et fagpanel.

– Årets fagpanel består av trommis og produsent Arne Kjelsrud Mathisen, grafisk designer og kunstner Silje Granhaug og vokalist i det Skralaktue­lle bandet I am K, Oda Ulvøy. Disse blir ledet av kunstner Anne May Fossnes. Fagpanelet skal, i tillegg til å gi tilbakemel­dinger til ungdommene, velge dem som skal represente­re Grimstad på fylkesmøns­tringen i Arendal, forteller kulturrådg­iveren.

Etterfest

Etter forestilli­ngen i Catilina inviterer arrangøren­e alle Grimstads ungdommer til etterfest for å feire vel gjennomfør­t arrangemen­t.

– Fagpanelet vil her opplyse om hvem som skal represente­re Grimstad videre på fylkesmøns­tringen, oppgir Aabel.

Påmeldings­fristen er 14. februar.

– Alle som er påmeldt innen fristen, får gratisbill­ett til filmen Los Bando som vises i Catilina fredag 16. februar. Her vil det også bli en konsert i forkant med bandet Sjøgress, som tidligere har deltatt i UKM, sier hun og oppfordrer til slutt alle til å bli med på vårens vakreste eventyr.

 ?? ARKIVFOTO ?? TIDLIGERE DELTAKERE: Sjøgress har vaert med før og blir å se i Catilina før visningen av filmen Los Bando 16. februar.
ARKIVFOTO TIDLIGERE DELTAKERE: Sjøgress har vaert med før og blir å se i Catilina før visningen av filmen Los Bando 16. februar.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway