Grimstad Adressetidende

Lover show i Holvikahal­len

Onsdag kveld tapte Express’ basketherr­er mot Pirates Oldboys. Når Pirates 2 kommer onsdag i neste uke, lover Express-treneren andre takter.

- BASKETBALL Anna Torp Kvasjord

Express sitt herrelag i basket fikk det tøft da de møtte Pirates Oldboys til dyst i Holvikahal­len onsdag kveld. Gamlekara fra vest er det nest beste laget i serien så langt, og vant kampen mot Express 82–66.

– Vi spilte bra de fem første minuttene, men så datt vi litt sammen, og guttene mistet helt selvtillit­en. Det er jo slik som skjer når de er unge og uerfarne, sier Express-trener Nick Savaris.

Vant andre del

Han forteller at guttene ble påvirket av at de møtte et lag der flere av spillerne er tidligere toppspille­re.

– Vi måtte gjøre noe i pausen etter andreomgan­gen, og da pratet jeg med dem, og prøvde å ryste dem litt. Så da vi startet tredje omgang tok det ikke land tid får de en etter en våknet, og de skjønte at de kan spille jevnt med de beste lagene i denne serien, sier Savaris.

Laget lå godt over 20 poeng bak på dette tidspunkte­t av kampen, men da dommeren blåste av kampen var det kun 16 poeng som skilte dem.

– Vi vant de to siste omgangene, og det tar vi med oss. Jeg synes det ser lyst ut for tiden fremover, vi må bare skjønne at vi er gode nok, og så må vi klare å holde fokus gjennom hele kampen. Jeg har virkelig troen på disse guttene, sier treneren.

Går mot fjerdeplas­s

Det gjenstår noen få kamper før det går mot sluttspill for Express’ basketherr­er. Slik det ser ut nå blir de nummer fire.

– Alt tyder på at vi skal få fjerdeplas­sen, og da møter vi jo det beste laget i playoffen, og det blir tøft. Jeg hadde håpet vi skulle klare en 2. eller 3. plass, men slik det ser ut nå klarer vi ikke det, sier Savaris.

Han har så smått begynt å tenke på neste sesong allerede, og han håper virkelig han får med seg de spillerne han har nå på veien videre.

– Vi vet at det er en her som forsvinner på skole, men så håper jeg inderlig at resten fortsetter og blir med videre. Vi har noe bra på gang nå, sier han.

Onsdag møter de Pirates 2 i Holvikahal­len, og etter å ha spilt for et veldig lite publikum denne onsdagen, håper Savaris på mer støtte til uka.

– Vi skal møte et lag som vi bør slå ganske greit, så jeg håper og tror det blir mye bra basket å se på onsdag. Vi lover å lage show, og håper folk kommer og heier oss fram, avslutter han.

 ?? FOTO: MARTIN HAUGEN ?? TØFT: Grimstad-laget fikk det tøft mot de rutinerte spillerne i Pirates Oldboys.
FOTO: MARTIN HAUGEN TØFT: Grimstad-laget fikk det tøft mot de rutinerte spillerne i Pirates Oldboys.
 ??  ?? GA ALT: Express ga alt, men det holdt ikke mot «gamlekara» fra Kristiansa­nd.
GA ALT: Express ga alt, men det holdt ikke mot «gamlekara» fra Kristiansa­nd.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway