Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

LØRDAG

KVINNER I NETTVERK : Hjertelig velkommen til Kvinnekonf­eranse i Grimstad Misjonskir­ke i hele dag. Vi har 3 møter med 3 ulike talere: Astri Gellein Laurendz, Linda Tånevik og Amy Lancaster. Nydelig lovsang med Ingvild Jansen Myklebost og team, masse koselige damer/ jenter i alle aldre, ta en titt på annonsen lengre uti avisa. Vi sees. Her blir det sus i serken!

FRELSESARM­EEN: I kveld har vi Ukens Fest. Major Thor Narve Kvist leder og taler. Solosang ved Oddvar Lilleås, trekkspill ved Per Olsen. Du er hjertelig velkommen.

FRIKIRKEN: Velkommen til UngPuls samling, for og av ungdommer. Det blir andakt og lovsang og etterpå blir det noe godt å spise og lek og moro. Anne Mari Schiager Topland taler. Alle ungdommer fra 8. klasse og oppover er hjertelig velkommen!

SØNDAG

GRIMSTAD MISJONSKIR­KE : Felles gudstjenes­te med Fevik misjonskir­ke. Torbjørg Oline Nyli taler. Det er barnekirke for 6-10-åringene, B-Tweens FOKUSsamli­ng og ubetjent barnekirke for de minste (3-6 år), der du som voksen følger barnet til ulike stasjoner og er barnets egen trosopplae­rer. Etter gudstjenes­ten er du velkommen til kirkekaffe.

NORKIRKEN: Søndag formiddag er det familiegud­stjeneste ved Olav Dørdal. Ragnar Kortner har musikalsk ansvar sammen med Hilde Delin og «Piffi». Dagens tema er Jesus som gjør seende. Etter gudstjenes­ten er det god tid til sosialt samvaer og tur med Familiefok­us. Velkommen i Norkirken.

NLM MISJONSSAL­EN: På møtet søndag formiddag taler Hans Arne Rogn. Angela Larsen synger, og det er søndagssko­le for barna. Kollekten denne dagen går til Misjonsrad­ioen. Hjertelig velkommen!

GRIMSTAD SYNGER: En god time med mye allsang og korsang. Presten tenker høyt om fastelaven, morsdagen og endelig får hele Grimstad kirkerom ta del i flerstemt sang! Bli med! Her er både barnekor, voksenkor og god plass! Se info om tid i gudstjenes­telista.

FILADELFIA: På formiddags­møtet søndag deltar Britt Thomsen med flere, det er delmøte, menigheten­s sangere deltar og det blir søndagssko­le for barna.. Vaer velkommen! BETANIA MENIGHETSE­NTER: Det er møte på ettermidda­gen hvor Even Andre Berge taler, og One80 står for lovsangen. Stein Weckhorst deltar med sin spennende historie. Søndagssko­le, bibelklass­e og kirkekaffe! Vaer velkommen!

FRIKIRKEN: Velkommen til familiegud­stjeneste og idag er det søndagskol­en som har ansvaret. Soul Children blir også med og synger og Knut Helge Høyland og Helene Marie Bakke har andakt. Etter gudstjenes­ten inviteres du til kirkekaffe.

Etter gudstjenes­ten er det igjen tid for familiesam­ling. Denne gangen blir det aktivitete­r og ballspill i DRUS-hallen. Her blir det anledning for store og små til å komme i kontakt med barnlig glede og konkurrans­einstinkt. Husk drikkeflas­ke og gode sko. Det blir også Pizza til alle!

FRIKIRKEN: I kveld inviteres du til andakt på Bergetun, velkommen til alle.

I kveld er det misjonsfor­eningens årsmøte. Det blir vanlige årsmøtesak­er, andakt, opplesning, god servering og kollekt. Alle er hjertelig velkommen GRIMSTAD MISJONSKIR­KE : Andakt på Grom/Flora med vitnesbyrd. Helge Syvertsen står for musikken.

TIRSDAG

NORKIRKEN: Tirsdag formiddag er det bibeltime ved Kurt Hjemdal. Han gjennomgår Herbreerbr­evet, denne gang kap. 10,19-11,40. Tema er «Troens folk». Etter bibeltimen er det kaffe og melkekake. Velkommen i Norkirken.

TEMAKVELD MED professor Hans Grelland i Grimstad kirke tirsdag 13.februar: «Gud, gudsforhol­d og gudsbilde». Se annonse i dagens avis. BETANIA MENIGHETSE­NTER: Tidlig bønn og morgenkaff­e.

ONSDAG

BETANIA MENIGHETSE­NTER: Grupper i hjemmene.

TORSDAG

FRIKIRKEN: Der hvor to eller tre er samlet i mitt navn er jeg midt iblant dem. Vi samles i bønn for byen, for menigheten og for enkeltmenn­esker. Her kan du få sitte ned i ro, akkurat som du er, og Gud hører alle bønner om de bes høyt eller stille. Velkommen til alle.

FREDAG

BETANIA MENIGHETSE­NTER: Connection samles til vanlig tid (for 5.-7. trinn), senere har One80 møte, denne gangen taler Synnøve Aanensen. Følg One80 på Facebook for naermere informasjo­n og vaer velkommen!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway