Grimstad Adressetidende

– En magisk, musikalsk reise

Fredag kveld kan publikum få bli med på en magisk reise inn i musikkens verden.

- janicke@gat.no

Når Ragin kommer til Grimstad kulturhus fredag 16. februar, får publikum mulighet til å se og høre showet «Image in my music».

Showet er et multimedia, multidimen­sjonalt show. Fra klassiske perler til Secret Garden og Pink Floyd

Medvirkend­e er Ragin på violin og Tor Espen Aspaas på piano.

«Image in my Music» hadde premiere på Kilden i Kristiansa­nd i 2014, og i showet får man oppleve det Ragin Wenk-Wolff ser i sitt indre når hun spiller på sin Stradivari­us fra 1689.

– Inni mitt hode har musikken farger, former, teksturer og andre bilder, forklarer Ragin i en pressemeld­ing. I dette showet tar hun publikum med på en magisk reise inn i en musikers indre verden, inn i en drømmeverd­en hvor det visuelle kombineres med det auditive og inntrykken­e og stemningen­e forsterkes gjennom musikken. Ragins indre rike vises også gjennom seks forskjelli­ge kostymer. Kostymene harmonerer med fargene og atmosfaere­n til hvert nummer i programmet.

Ragins multimedia­le konsertsho­w kombinerer hennes egen billedkuns­t med foto- og filmkunst av Kai-Wilhelm Nessler og er produsert av Virtuell-Teater designer Joachim Schamberge­r.

Ragin Wenk-Wolff fra Lindesnes har nettopp flyttet tilbake til Norge etter mange år i New York. Ragin har bak seg alt fra hyppige radio- og TVopptrede­ner, uroppførel­ser og CD-innspillin­ger av violin-konserter komponert for og tilegnet henne.

Hennes offisielle debutkonse­rt i Aulaen i Oslo som 17-åring skapte sensasjon og ble etterfulgt av Debutantpr­isen og utallige andre priser, solist-opptredene­r med alle de store norske orkestrene samt i Europa og USA.

 ??  ?? DRØMMEVERD­EN: Ragin tar publikum med inn i enn drømmeverd­en når hun opptrer på kulturhuse­t fredag.
DRØMMEVERD­EN: Ragin tar publikum med inn i enn drømmeverd­en når hun opptrer på kulturhuse­t fredag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway