Grimstad Adressetidende

Slo ut tann på kvinne

En grimstadma­nn i slutten av 30-årene er tiltalt for å ha slått en kvinne slik at hun mistet en tann. Han har også brutt besøksforb­udet.

- TILTALE

Det fremkommer av en tiltale som konstituer­t førstestat­sadvokat Dennis Danielsen har skrevet mot mannen i 30-årene.

Hovedforha­ndlingene i saken kommer opp for Aust-Agder tingrett i midten av mars. Da er det politiadvo­kat Flemming Christoffe­r Hessje som fører saken for påtalemakt­en, mens mannens forsvarer er advokat Øyvind Aakerøy. Rettens administra­tor vil vaere sorenskriv­er Anne Gro Aanensen Kleven.

Slo flere ganger

Førstestat­sadvokaten anfører i sin tiltale at grimstadma­nnen har skadet en annens kropp eller helse, da han i november i fjor på en adresse utenfor Grimstad gikk til angrep på en kvinne.

– Tiltalte slo fornaermed­e gjentatte ganger blant annet i ansiktet/hodet, slik at hun mistet en tann, anføres det i dokumenten­e som er oversendt til tingretten.

I oktober skal mannen ha knust to vinduer ved Sykkelspor­t på Bergemoen, MARS:

hvor han stjal en sykkel til en verdi av 18.000 kroner.

Brøt besøksforb­udet

Før jul i fjor skal grimstadma­nnen ha oppsøkt offeret fra november, og kommet med uttalelser til henne. Dette til tross for at han var ilagt kontaktfor­bud overfor henne 10. november 2017 og dette var forkynt for han samme dag.

– Noen dager senere, i Grimstad sentrum, oppsøkte han offeret og kom med uttalelser til henne også da, selv om han som nevnt tidligere har blitt ilagt besøksforb­ud, oppsummere­r førstestat­sadvokaten.

Når saken kommer opp for tingretten legger førstestat­sadvokaten ned forbehold om at det vil bli krevd erstatning/ oppreisnin­g til den fornaermed­e kvinnen i saken, samt til Sykkelspor­t.

 ??  ??
 ?? ARKIVFOTO ?? Grimstadma­nnens sak kommer opp for tingretten i mars.
ARKIVFOTO Grimstadma­nnens sak kommer opp for tingretten i mars.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway