Grimstad Adressetidende

Sikret seg flere medaljer

Sørild stilte med en stor tropp da årets Tyrvinglek­er innendørs gikk av stabelen i helgen. Det ble flere medaljer til Grimstad-klubben.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

Tyrvinglek­ene er et av Norges største friidretts­stevner, og samlet i år flere hundre utøvere fra ti år og opp til seniornivå i Baerum Idrettspar­k. Sørild stilte med 16 utøvere, og flere av dem hevdet seg med medaljer.

I J15-klassen vant Elizabete Elina Cakure trestegkon­kurransen med 10,54. Hun vant også høydekonku­rransen med et hopp på 1.60. Her ble Kristine Moland Leiknes nummer fire med et hopp på 1.50. Hun ble også nummer fire på 60 meter hekk med tiden 9,63. I lengde derimot ble det medalje på Moland Leiknes, og det av edleste valør. Hun hoppet 5.20, og var med det lengst av samtlige.

I høydekonku­rranse for J16 ble det gull til Madelen Haaheim Sveinungse­n med et hopp på 1.60. Hun tok også bronse i lengde med et hopp på 5,23.

Flere medaljer

Emma Moland Leiknes tok sølv i kule i J13-klassen med et støt på 11,10.

Jo Ølberg i G15-klassen ble nummer to i tresteg med et hopp på 11.48. Han ble også nummer fire i lengde med 5,22, bare fem centimeter fra bronsen. Han ble nummer fem på 800 meter, og nummer ni på 200 meteren.

Sondre Yri Aaberg ble nummer tre i lengdekonk­urransen i klassen gutter 16 år, med et hopp på 5,36. På 60 meter hekk ble han også nummer tre på tiden 9,39. Han endte på 7. plass på 60 meter med tiden 7,81.

I kule for gutter 11 år ble det bronse til Elias Solheim Sollid.

Mange gode prestasjon­er

I tillegg til nevnte utøvere var også flere andre utøvere med for Sørild. De leverte svaert gode prestasjon­er, og det ble flere personlige rekorder på mange av dem. Utøverne som var med for Sørild var: Rebecka Haaland, Ole Matias Jakobsen, Thomas Jonassen, Vetle Nilsen, Andreas Jakobsen, Erlend Tobias Jakobsen, Caroline Haaheim Sveinungse­n, Sondre Edland, og Andreas Solheim Sollid.

– Vi har hatt en veldig fin helg, hvor mange av utøverne våre har satt flotte personlige rekorder. Mange av dem har hevdet seg og tatt medaljer, noe som er veldig artig, men vi har også flere andre som har hevdet seg høyt opp på resultatli­sten, sier Magnhild Ølberg, som er en av trenerne i Sørild, og som var med til Baerum.

Sørild-gjengen reiste inn på fredag, og hadde noen innholdsri­ke dager.

– Vi var i hallen fra halv ti om morgenen og så gikk det i ett til naermere seks på kvelden. Vi hadde en sosial samling på kvelden lørdag, og hadde en bra helg både sosialt og sportslig, sier hun.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? FLINKE: Denne gjengen leverte svaert gode prestasjon­er for Sørild i helgen.
FOTO: PRIVAT FLINKE: Denne gjengen leverte svaert gode prestasjon­er for Sørild i helgen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway