Grimstad Adressetidende

Vil gjøre Byhaven røykfri

Den nye parken Byhaven langs havna mellom biblioteke­t og Sorenskriv­ergården bør bli røykfri.

- peer@gat.no

Det mener årsmøtet i Grimstad Kristelig Kolkeparti.

Lokallaget ønsker praktiske og holdningss­kapende tiltak for å redusere skadevirkn­inger av aktiv og passiv røyking i utendørs fellesområ­der. Vi ønsker at Grimstad kommune skal vaere en foregangsk­ommune i dette arbeidet.

Grimstad KrF mener derfor at Byhaven bør vaere et røykfritt parkområde og vil fremme forslag om dette i relevante politiske forum.

«Partilaget vil i forbindels­e med kommende «Torg og gatebruksp­lan», komme med innspill om røykfrie byrom/uteområder i Grimstad. Grimstad KrF ønsker i tillegg å utrede muligheten for røykfrie utendørs fellesområ­det, lekeplasse­r, bussholdep­lasser, innganger til handlesent­er, helseinsti­tusjoner etc», heter det ui uttalelsen fra årsmøtet.

Mange møtte frem

Tirsdag 6. februar ble det avholdt årsmøte med påfølgende medlemsfes­t for Grimstad KrF. Adressen for kvelden var Drottningb­org Ungdomssko­le sine lokaler i Grooseveie­n 36. Nesten 60 personer hadde tatt turen til det som skulle bli et flott og engasjeren­de årsmøte.

Valgnemnda­s forslag til nytt styre, med Erlend Gunstveit som lokallagsl­eder, ble enstemmig vedtatt med tilhørende applaus fra salen. Nye styremedle­mmer er Per Osnes, Kåre Drøsdal og Ingar Ljosland. Ingvild Kjaer Arnebø og Karin Tønnevold er også med videre og sørger for god kontinuite­t. Varamedlem­mer er Arnstein Øyslebø og Lars Olav Karlsen. Karin Tønnevold ble valgt til nestleder, og Kåre Drøsdal ble valgt til sekretaer.

«Besøk fra Stortinget hadde vi også, ved Torhild Bransdal, som kunne gi oss en interessan­t oppdaterin­g fra hennes første halvår på tinget. Torhild er en flott representa­nt for Agder KrF, og det var inspireren­de å høre henne fortelle», heter det i referatet fra Grimstad KrF.

 ??  ?? RØYKFRITT: Dette området vil Grimstad KrF gjøre røykfritt når den nye parken Byhaven er ferdig. Bak fra venstre Erlend Gunstveit, Arnstein Øyslebø og Per Osnes. Foran: Kåre Drøsdal, Karin Tønnevold og Ingar Ljosland. Disse var ikke tilstede: Ingvild...
RØYKFRITT: Dette området vil Grimstad KrF gjøre røykfritt når den nye parken Byhaven er ferdig. Bak fra venstre Erlend Gunstveit, Arnstein Øyslebø og Per Osnes. Foran: Kåre Drøsdal, Karin Tønnevold og Ingar Ljosland. Disse var ikke tilstede: Ingvild...

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway