Grimstad Adressetidende

Rekord for Gromstad Auto

- Svein Per Hardeberg

og 183 Audi personbile­r, til sammen 710, pluss 275 lette nyttekjøre­tøy. Totalt blir det 985 biler.

– Vi økte nokså mye på VW fra året før. Dette er det høyeste tallet vi har hatt på VW, og vi har aldri solgt så mye biler noen gang her på Ormetjern, sier Gromstad.

Han mener det har sammenheng med gode og attraktive produkter, samt at de hadde markering av 50 års jubileum og åpning av nytt bilanlegg.

Golf til alle

– Hvorfor topper Golf modellista?

– Den har vaert populaer i mange år. Den leveres både som elbil, plugin hybrid, bensin og diesel. Og alle aldersgrup­per kjøper jo Golf, så den dekker mye av kundespekt­eret. El-Golfen ble mest solgte elbilmodel­l i Aust-Agder.

– Er du glad i Grimstad-kundene?

– Grimstad er et viktig marked for oss, og det nest største etter Arendal. Så det er viktig å vaere flinke i Grimstad, det betyr mye for oss.

– Tror du noen trender for biltyper vil endres i 2018?

– Det kan bli som i fjor at elbil og ladbar hybrid øker, men det er vanskelig å svare på om de vil spise ytterliger­e av markedet i 2018. Hittil i år er det samme som i fjor. Småbilene har gjerne bensinmoto­r og firehjulst­rekkere og SUV-er går veldig mye på diesel. Og de rene fossildrev­ne bilene i Aust-Agder er på over 50 prosent, sier Gromstad.

 ??  ?? SELGER VOLKSWAGEN: Lars Gommerud er salgssjef for VW hos Gromstad Auto. Her viser han den populaere ladbare hybriden Passat GTE.
SELGER VOLKSWAGEN: Lars Gommerud er salgssjef for VW hos Gromstad Auto. Her viser han den populaere ladbare hybriden Passat GTE.
 ??  ?? I NYBILHALLE­N: Salgssjef Lars Gommerud viser to av 2018-modellene til Volkswagen, T-Roc og Polo.
I NYBILHALLE­N: Salgssjef Lars Gommerud viser to av 2018-modellene til Volkswagen, T-Roc og Polo.
 ??  ?? PÅ TOPPEN: Golf leveres i mange motorvaria­nter, og selger godt.
PÅ TOPPEN: Golf leveres i mange motorvaria­nter, og selger godt.
 ??  ?? ORMETJERN: Audi og Volkswagen ligger vegg i vegg.
ORMETJERN: Audi og Volkswagen ligger vegg i vegg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway