Grimstad Adressetidende

En kjent og kjaer fiskehandl­er har gått bort

Kjell Støle er gått bort, bare 63 år gammel.

- DØDSFALL Martin Haugen

I helgen kom beskjeden om at en av de mest kjente og kjaere personer i lokalmiljø­et er død. Kjell Støle var kjent for både fastboende og sommergjes­ter for sin hyggelige og gjestmilde tone på Fiskernes salgslag på Torskeholm­en.

Her solgte han fisk og skalldyr i flere tiår, og hadde alltid en historie, en spøk og en god kommentar på lur.

For Adressas lesere er han også et kjent ansikt. Uansett spørsmål, og uansett hvor travelt det var på fiskemotta­ket, stilte han alltid opp med informasjo­n og synspunkte­r om alt som rører seg i havet, om rekepriser og om salg av havets goder.

Nesten 40 år på salgslaget

Jan Ivar Olsen, styreleder i Fiskernes salgslag, kjente Støle gjennom mange år. På salgslaget arbeidet Støle i naermere 40 år, og hans tidlige bortgang var Olsen ikke forberedt på.

– Jeg synes det var veldig trist. Det kom veldig overrasken­de på meg. Jeg vet han hadde noen problemer med hjertet og skulle ha en operasjon i mars, sier Olsen.

– Jeg snakket med ham i forrige uke. Han følte seg bra, hadde trimmet mye og hadde gått ned i vekt. Han følte seg piggere enn på lenge, sier han.

Nyheten om Støles bortgang ble mottatt med sorg av mange i helgen. Kjetil Røyset Jørgensen på Apotekerga­arden fortalte via Facebook at det søndag ble tent to lys. Det ene ble tent for Mons Klingenber­g Fuhr, som også gikk bort i helgen.

– Og ett lys for vår kjaere fiskehandl­er Kjell Støle! Som gikk bort så altfor tidlig. Vi vil savne smilet, latteren, kommentare­ne og den vinkende hånda ut av bilen! Tusen takk for tusenvis av hyggelige handler Kjell Støle, står det i hilsenen fra Jørgensen og Apotekerga­arden til de berørte familiene.

 ??  ??
 ??  ??
 ?? FOTO: JAN SKAREGRØM ?? BLID: Kjell Støle vil bli husket for sitt gode humør.
FOTO: JAN SKAREGRØM BLID: Kjell Støle vil bli husket for sitt gode humør.
 ??  ?? JULETORSK: Støle stilte alltid villig opp for å fortelle om tilgangen på sesongens varer, her med en juletorsk.
JULETORSK: Støle stilte alltid villig opp for å fortelle om tilgangen på sesongens varer, her med en juletorsk.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway