Grimstad Adressetidende

Ni utøvere tok 10 medaljer

Det ble sju gull og tre sølv til de ni utøverne fra Grimstad Kickboxing­klubb under helgens norgescup i Oslo.

- KICKBOXING Yttervik

Vanligvis avvikles stevnet over to dager, men siden hallen var opptatt ble alt gjort lørdag. Så i løpet av 12 timer var 300 utøvere i sving på mattene.

– Det var mye logistikk og en del løping, sier Aun Hunsager Andresen, trener i klubben. Grimstadkl­ubben stilte med flere utøvere, som forsynte seg godt av medaljene.

Thomas Heen gikk lettkontak­t senior i minus 63.

– Han gikk gode kamper og vinner sin vektklasse. Han har vaert en del syk rett før stevner, så han har vaert litt uheldig at han ikke har vaert helt i form. Det har hatt litt å si for resultaten­e. Men det har gått bra i 2018, og han gjorde en veldig god figur lørdag. I pointfight fikk han bare én kamp, men den vant han, så han fikk to gull til sammen, sier treneren.

Yvonne Muray gikk tre kamper lørdag, i en ganske stor vektklasse. Hun fikk med seg ett gull.

– Hun vant og gjorde tre gode kamper. Nå ligger hun godt an før NM om tre-fire uker, sier Hunsager Andresen.

Første fullkontak­t-gull

– Håkon Gaare ble bortdømt, og den ene dommeren hadde han som soleklar vinner og de to andre ferske dommerne ikke. Så vi får ta det igjen i NM, sier Hunsager Andresen.

I ungdom hadde klubben Adrian Lauritzen Andresen, han gikk to kamper i sin klasse og tok ett gull i lettkontak­t, og to gull i pointfight.

– Espen Kløfjell gikk fullkontak­t i ringen, og overbevist­e veldig og vant mot en kvalitetsm­otstander. Espen har mye rutine, og dette var første gullet i fullkontak­t til klubben. Veldig gøy for Espen og gøy for klubben, sier Hunsager Andresen.

Anders K. Gliddi gikk tre kamper i sin vekt, og vant de to første.

– Men i finalen ble motstander litt for sterk, så det ble sølv. Vi er godt fornøyd med det, han har vaert ute med kyssesyke, så dette var bra, sier treneren.

Peder Willbergh gikk pointfight i minus 63, og tok sølv.

I tillegg ble det sølv i lagkonkurr­ansen.

– Det var en lagkonkurr­anse i pointfight, hvor laget fra Grimstad vant første kampen. Det var et artig konsept, men det var en sliten gjeng da kvelden kom. Ellers hadde vi også med andre utøvere som ikke tok medalje, men som gjorde en god jobb, som Ylva Os og Dren Shala, som fikk kampen sin stoppet på grunn av en skade, sier Hunsager Andresen. Maria Johnsen, Regine Langefoss.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? MEDALJER: Flinke utøvere omringet av trener Aun Hunsager Andresen (t.v.) og president i Norges Kickboxing­klubb Bjørnar Saeter. Utøverne er Thomas Heen, Yvonne Muray, Håkon Gaare, Adrian Lauritzen Andresen, Anders K. Gliddi, Peder Willbergh, Ylva Os,...
FOTO: PRIVAT MEDALJER: Flinke utøvere omringet av trener Aun Hunsager Andresen (t.v.) og president i Norges Kickboxing­klubb Bjørnar Saeter. Utøverne er Thomas Heen, Yvonne Muray, Håkon Gaare, Adrian Lauritzen Andresen, Anders K. Gliddi, Peder Willbergh, Ylva Os,...
 ?? FOTO: PRIVAT ?? NUMMER TRE: På laget red grimstadje­nta Ida Nielsen, Andrea Tunem, Magnus Grimsrud og Martine Fjeld.
FOTO: PRIVAT NUMMER TRE: På laget red grimstadje­nta Ida Nielsen, Andrea Tunem, Magnus Grimsrud og Martine Fjeld.
 ??  ?? TRE GULL: Adrian Lauritzen Andresen fikk med seg tre gull i Oslo.
TRE GULL: Adrian Lauritzen Andresen fikk med seg tre gull i Oslo.
 ??  ?? TO GULL: Thomas Heen tok med seg to gullmedalj­er.
TO GULL: Thomas Heen tok med seg to gullmedalj­er.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway