Grimstad Adressetidende

Eirik Haugstad er ikke med videre

Mandag satte Jervgutten­e kursen mot Marbella for årets treningsle­ir. Eirik Haugstad ble ikke med til Spania.

- JERV Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

Ifølge en pressemeld­ing fra Jerv har han og klubben blitt enige om å terminere kontrakten.

– Eirik hadde nok håpet på å spille mer etter overgangen fra Stabaek, men nå ble det ikke sånn og dermed så ble vi enige om at dette var til det beste for begge parter, sier Arne Sandstø.

Han tok med seg følgende tropp til Marbella denne uken: Øystein Øvretveit, Øyvind Knutsen, Brice Wembangomo, Espen Knudsen, Halvor Hovstad, Glenn Andersen, Kristoffer Tønnessen, Sander Haugen, Mathias Wichmann, Tobias Collett, Andreas Hagen, Martin Hoel Andersen, Petter Ølberg, Thomas Zernichow, Luke Ferreira, Ulrik Berglann, Tor Axel Bringsverd, Aram Khalili, Alexander Lind og Isac Lidberg.

På samlingen skal Jerv blant annet møte et kinesisk lag til kamp på onsdag, og så skal de møte Strømmen søndag.

– Vi vet at det kinesiske laget er et profflag, men så mye mer vet vi ikke. Jeg gleder meg til å få en motstander som vi ikke vet noe som helst om på forhånd, sier Arne Sandstø.

Sendte hjem prøvespill­er

Han måtte innfinne seg i at treningska­mpen mot Bryne før helgen ble avlyst på grunn av det dårlige vaeret, og han valgte derfor å arrangere en internkamp lørdag. I kampen var det flere unggutter som fikk sjansen, det gjorde også prøvespill­er Erhun Obanor fra Nigeria, som har trent med Jerv den siste tiden. Nå er han sendt hjem.

– Erhun er sendt hjem. Han var en god spiller, men han var ikke bedre enn de spillerne vi allerede har, og da var det ikke noe vits i å ha han her. Vi er på jakt etter noen som kan forsterke oss, sier Jerv-treneren. Han forteller at de stadig jobber med å få spillere på plass, og at det kan tenkes at det vil komme noen nye fjes allerede på samlingen i Marbella.

– Vi jobber med å få noen ned dit, vi venter på svar, sier han.

På samlingen på Marbella skal Jerv gjennomfør­e to gode økter hver dag, to av dagene blir den ene økta byttet ut med kamp.

Kultur og lagbygging

– Vi hadde nettopp en rotete uke på grunn av dårlige forhold som følge av vaeret, og treningene ble flyttet. Det skal bli godt å komme til varmen nå, og trene godt. Så mye annet rekker vi ikke. Uken handler om å trene bra, og så slappe av og hente seg inn mellom øktene. Det blir nok litt kortspilli­ng og litt sosialt på kveldene, men treningene står i fokus, sier Sandstø.

– Hva håper du å få ut av denne uka?

– Det viktigste er å fortsette å jobbe med kultur og lagbygging og å få alle spillerne i god trening, og se at de tåler det. Så handler det om å prestere bra i de to kampene vi skal ha.

– Det er under en måned til sesongstar­t, er dere i rute?

– Jeg syns vi har bitt bra fra oss i de treningska­mpene vi har hatt, bortsett fra at vi ble overkjørt i en liten periode av Odd. Vi må bare fortsette med det vi driver med, og så håper vi at logistikke­n med å få inn en mann eller to til skal gå i orden. Vi er i mars måned nå, og etter to tøffe måneder kommer vi nå til å ha mer vanlige treningsdo­ser enn det vi har hatt i vinter. Det blir mindre mengde fremover, noe som betyr at vi kan ha et høyere tempo. Vi har drillet mye defensivt i januar og februar, nå skal vi drille det offensive, og så skal vi vaere klare.

Jerv sesongstar­ter mandag 2. april, borte mot Tromsdalen.

 ??  ??
 ?? ARKIVFOTO ?? SAMLING: Jerv-guttene setter kursen mot Marbella mandag. Der skal de trene godt, og spille to treningska­mper. Eirik Haugstad ble ikke med, han er ferdig i Jerv.
ARKIVFOTO SAMLING: Jerv-guttene setter kursen mot Marbella mandag. Der skal de trene godt, og spille to treningska­mper. Eirik Haugstad ble ikke med, han er ferdig i Jerv.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway