Grimstad Adressetidende

– Utrolig saftig, og detvarmyes­mak

Folk strømmet til det nye spisestede­t på Oddensente­ret lørdag. De Adressa snakket med var godt fornøyd med mat og service.

- NYTT SPISESTED Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

– Det var fantastisk god mat her, så dette stedet har jeg tro på. Ungene vil jo bare ha burgere fra McDonalds, men det er til de får smake maten her tror jeg, sier Egil Heien.

Han hadde tatt turen til det nye spisestede­t Burger Hub på Oddensente­ret lørdag, sammen med fruen Anna-Lene og sin mor Gerd.

– Det er litt tilfeldig at vi er her, men vi har vaert litt spente på hvordan maten her ville bli altså, forteller de.

Hyggelig sted

Alle tre spiste hamburgere­n Juicy Lucy, som i tillegg til en kjøttfull hamburger besto av salat, tomat, rødløkskom­pott, cheddarost, og BBQ-saus.

– Den var utrolig saftig, og det var mye smak i den, sier Egil Heien. De to andre nikker.

– Og så var rødløkskom­potten fantastisk god, legger Gerd Heien til.

– Blir dere faste stamkunder her?

– Jeg tror ikke vi kan si det, men får jeg lyst på en hamburger, ja da vet jeg hvor jeg skal gå i alle fall. Neste gang skal jeg prøve en annen type burger her. Denne var utrolig god, men det er alltid spennende med nye smaker, sier Egil Heien.

– Ellers må vi jo si at det var veldig hyggelig å spise her. De som jobber her er veldig blide og hyggelige, og det har mye å si for opplevelse­n, sier Anna-Lene Heien.

Travelt

Kokk og innehaver av Burger Hub, Shiron Fernando forteller at åpningen har gått fint, men at det har vaert veldig travelt.

– Det gikk i ett da vi åpnet her i 11-tiden, men det har roet seg etterhvert. Jeg har ikke fått prate med så mange kunder enda, da det har vaert veldig travelt, men jeg håper og tror at de har kost seg, sier han.

Burger Hub har tatt over lokalene til det som tidligere var Odden Bistro.

 ??  ?? KØ: Det var mange som var innom for å gratulere Shiron Fernando med åpningen, og det var mange som sto i kø for å bestille seg en saftig burger
KØ: Det var mange som var innom for å gratulere Shiron Fernando med åpningen, og det var mange som sto i kø for å bestille seg en saftig burger
 ??  ?? TRAVELT: Shiron Fernando hadde en travel åpningsdag, men smilet var på plass selv om det gikk i ett.
TRAVELT: Shiron Fernando hadde en travel åpningsdag, men smilet var på plass selv om det gikk i ett.
 ??  ?? NYDELIG: Gerd Heien, Egil Heien og Anna-Lene Heien syns maten var veldig god.
NYDELIG: Gerd Heien, Egil Heien og Anna-Lene Heien syns maten var veldig god.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway